Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  6:00 μμ
 
wm small
Δευτέρα, 29 Ιουνίου 2020 17:02

Θεματικό εργαστήρι για την ταυτότητα των αγροδιατροφικών προϊόντων της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας στο πλαίσιο του έργου BALKANET

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, στο πλαίσιο του έργου “BALKAN IDEAS NETWORK FOR SUSTAINABLE INNOVATIONS IN THE AGRO-FOOD SECTOR- BALKANET” που χρηματοδοτείται από το Διακρατικό Πρόγραμμα Ευρωπαϊκής Εδαφικής Συνεργασίας (INTERREG V-B) BALKAN MEDITERRANEAN 2014-2020 και έχει ως στόχο: την ενίσχυση της δυναμικής της καινοτομίας και την προώθηση της εφαρμοσμένης έρευνας σε αγροτικές περιοχές της Μεσογείου, διοργανώνει την Τρίτη 7 Ιουλίου, 11:30 ώρα θεματικό εργαστήριο στο Συνεδριακό Κέντρο Αμαλιάδας.

Το θέμα του εργαστηρίου, έχει τίτλο: «H ταυτότητα των αγροδιατροφικών προϊόντων της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας – Δυνατότητες και Προοπτικές».

Εισηγήσεις θα πραγματοποιήσουν: ο Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης και Πρόεδρος της Αγροδιατροφικής Σύμπραξης Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας Θεόδωρος Βασιλόπουλος, η Γεωπόνος Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας Καλλιόπη Αγγελή, ο Σύμβουλος Αγροτικής Πολιτικής της Πανελλήνιας Ένωσης νέων Αγροτών Σωτήρης Κουτσομήτρος και ο Πρόεδρος και Διευθύνοντας Σύμβουλος της ΕΤΑΜ Α.Ε. Νίκος Δρακωνάκης.

Θα ακολουθήσει συζήτηση.

Τις εισηγήσεις καθώς και τη συζήτηση, θα συντονίσει ο υπεύθυνος του Έργου BalkaNet για την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας Κωνσταντίνος Τζαμαλούκας.

  • Ακολουθεί το πρόγραμμα της ημερίδας.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΘΕΜΑΤΙΚΟΥ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ

«Η ταυτότητα των αγροδιατροφικών προϊόντων της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας – Δυνατότητες και προοπτικές»

Τρίτη, 7/7/2020

Συνεδριακό Κέντρο Αμαλιάδας

11:30 – 11.45 ΈναρξηΧαιρετισμοί

Προσέλευση – Χαιρετισμοί

11:45-13:30 Εισηγήσεις- Ομιλίες

 

  • Θεόδωρος Βασιλόπουλος, Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης & Πρόεδρος της Αγροδιατροφικής Σύμπραξης ΠΔΕ - «Ο κλάδος της αγροδιατροφής στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και πολιτικές ενίσχυσης»
  • Καλλιόπη Αγγελή, Γεωπόνος Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας -«Αγροδιατροφική Σύμπραξη της ΠΔΕ- Εργαλείο προώθησης του αγροδιατροφικού τομέα της Δυτικής Ελλάδας»
  • Σωτήρης Κουτσομήτρος, Σύμβουλος, Γεωπόνος, Μηχανικός Περιβάλλοντος, Σύμβουλος Αγροτικής Πολιτικής Πανελλήνιας Ένωσης Νέων Αγροτών - «Η ΚΑΠ 2021-2027: Τι αλλάζει για τους αγρότες και την ύπαιθρο»
  • Νίκος Δρακωνάκης, Οικονομολόγος (ΕΤΑΜ Α.Ε) «Δυναμική και δυνατότητες των αγροδιατροφικών προϊόντων – το παράδειγμα της Αγροδιατροφικής Σύμπραξης της Περιφέρειας Κρήτης»
  • Συζήτηση – συμπεράσματα

Συντονισμός εισηγήσεων: Κωνσταντίνος Τζαμαλούκας – Υπεύθυνος του έργου BalkaNet για την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας

Διαβάστηκε 696 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 29 Ιουνίου 2020 17:07
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Στην ίδια κατηγορία