Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Κυριακή, 28 Ιουνίου 2020 23:06

Καλύβια: Ολοκληρώθηκε η χρονιά για τα τμήματα παραδοσιακών χορών

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Λήξη της χρονιάς είχαμε σήμερα για τα τμήματα παραδοσιακών χορών Καλυβίων, της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Αγρινίου (Κ.Ε.Δ.Α.) όπου και φέτος λειτούργησαν Παιδικό και Εφηβικό τμήμα, καθώς και το τμήμα Παραδοσιακών Χορών Γυναικών Καλυβίων «Άγιος Νικόλαος».

Λόγω των μέτρων για την πανδημία του κορωναϊού τα τμήματα για τρεις μήνες περίπου είχαν σταματήσει και επανάρχισαν πριν λίγες εβδομάδες.

Υπεύθυνη  εκμάθησης παραδοσιακών και λαϊκών χορών είναι η καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής κα Γεωργία Πούτα, ενώ τα μαθήματα πραγματοποιούνταν στο χώρο του Κοινοτικού Καταστήματος.

Σύμφωνα με ενημέρωση, τα Χορευτικά Τμήματα αναμένεται στα τέλη Ιουλίου, να συμμετάσχουν στις Εκδηλώσεις Μνήμης για τους εκτελεσθέντες πατριώτες το 1944, οι οποίες θα γίνουν στο χωριό μας.

kalyvia.gr

Διαβάστηκε 1330 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.