Πέμπτη, 18η Απριλίου 2024  12:09 πμ
 
wm small
Κυριακή, 28 Ιουνίου 2020 14:30

Πλούσιο καλοκαίρι στη Στάνο Αμφιλοχίας – από λιτανεία μέχρι… τουρνουά δηλωτής

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Σύμφωνα με πληροφορίες στη Στάνο Αμφιλοχίας θα ξεκινήσει τον Αύγουστο το καθιερωμένο εδώ και πολλά χρόνια τουρνουά δηλωτής, αφού η αρμόδια επιτροπή έδωσε το «πράσινο φως». Το τουρνουά θα διεξαχθεί μεταξύ των ημερομηνιών από 3 έως 11 Αυγούστου, χωρίς ακόμη να έχει ληφθεί η τελική απόφαση.
Τ​ο τουρνουά κρατάει πέντε ημέρες κατά τις οποίες θα μπορεί να δηλώσει συμμετοχή όποιος θέλει. Η επιτροπή θα ανακοινώσει τις ακριβείς ημερομηνίες εντός δεκαημέρου.

Στη συνέχεια, όπως ανακοίνωσε ο σύλλογος των εν Αθήναις Στανιατων, θα πραγματοποιήσει στις 12 και 13 Αυγούστου πολιτιστικές εκδηλώσεις. Συγκεκριμένα στις 12 Αυγούστου θα πραγματοποιηθεί παιδική βραδιά και στις 13 Αυγούστου ετοιμάζει εκδήλωση με ζωντανή μουσική.

Τέλος, στις 14 Αυγούστου, όπως και κάθε χρόνο, θα πραγματοποιηθεί η λιτανεία της Παναγίας της Αγριλιώτισσας στο χωριό και στις 15 η θεία λειτουργία στην Παναγία την Αγριλιώτισσα, στο πρώην στρατόπεδο 679 Προκεχωρημένης Αποθήκης Πυρομαχικών (ΠΑΠ) στον Άγριλο.

Karvasaras.gr

Διαβάστηκε 1309 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.