Πέμπτη, 18η Απριλίου 2024  11:29 μμ
 
wm small
Παρασκευή, 26 Ιουνίου 2020 23:19

Αγρίνιο: Οι “Ιθάκες” έστειλαν το δικό τους μήνυμα κατά των ναρκωτικών – Υψηλού επιπέδου εκδήλωση! (βίντεο + φωτό)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών και της παράνομης διακίνησής τους (26η Ιούνη) διοργανώθηκε σήμερα το απόγευμα από την δομή “Ιθάκες” εικαστική παρέμβαση και δράση καλλωπισμού στο δημοτικό χώρο υιοθέτησης πρασίνου στην συμβολή των οδών Μακρή και Χαριλάου Τρικούπη στο Αγρίνιο.

Στη διοργάνωση συμμετείχαν τα τμήματα εφήβων και ενηλίκων, όπως επίσης και μέλη του δικτύου των πολιτών της δομής.

Πριν την εκδήλωση που μαγνήτισε τα βλέμματα των πολιτών, διοργανώθηκε αντίστοιχη εκδήλωση χθες, Πέμπτη, στον κήπο της δομής που βρίσκεται επί της οδού Αγίου Χριστοφόρου.

Όπως στη σημερινή εκδήλωση, έτσι και στη χθεσινή συμμετείχαν τα τμήματα των εφήβων, των ενηλίκων & των μελών του δικτύου πολιτών “Ιθάκες“.

Το εντυπωσιακό ήταν πως εκτός από το πλούσιο θέματα και τα χαμόγελα που σκόρπισαν στους περαστικούς οι συμμετέχοντες στα δρώμενα, τηρήθηκε το πρωτόκολλο των οδηγιών του ΕΟΔΥ.

sinidisi.gr

Πολυμέσα

Διαβάστηκε 1600 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 26 Ιουνίου 2020 23:29
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.