Τρίτη, 23η Απριλίου 2024  3:53 μμ
 
wm small
Παρασκευή, 26 Ιουνίου 2020 18:08

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση με θέμα «Επιχειρείν και COVID-19» στο Αγρίνιο

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 24.06.2020 η εκδήλωση με θέμα «Επιχειρείν και COVID-19» που διοργανώθηκε από το Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας, σε συνεργασία με την Ένωση Επαγγελματιών Εστίασης, Αναψυχής, Ψυχαγωγίας Αγρινίου και την εταιρεία eSteps Σύμβουλοι Internet Marketing.

Κεντρικός ομιλητής ήταν ο Δημήτρης Κονταράκης, Internet Marketing Consultant και ιδρυτής της eSteps Σύμβουλοι Internet Marketing και συντονιστές της εκδήλωσης ήταν ο Πρόεδρος της  Ένωσης Επαγγελματιών Εστίασης, Αναψυχής, Ψυχαγωγίας Αγρινίου και μέλος του Δ.Σ. του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας Κωνσταντίνος Ναστούλης και το εξίσου μέλος του Δ.Σ. του Επιμελητηρίου Κωνσταντίνος Κιτσοπάνος.

✓ Έγινε σύγκριση της ανάπτυξης του ecommerce προ Covid-19 και κατά την Covid-19 εποχή.

✓ Τεκμηριώθηκε γιατί είναι σημαντικό μια επιχείρηση να έχει online παρουσία και πώς να αξιοποιήσει το digital marketing.

✓ Παρουσιάστηκαν προτάσεις για μια σωστά «χτισμένη» ιστοσελίδα, η οποία λειτουργεί σαν 24h πωλητής της επιχείρησης.

✓ Αναλύθηκαν οι τρόποι προώθησης της επιχείρησης μέσω των Social Media, Google Ads & Email Marketing.

✓ Δόθηκαν συμβουλές για τους τρόπους επικοινωνίας και την αντιμετώπιση αντιρρήσεων-παραπόνων του πελάτη.

Λόγω των περιοριστικών μέτρων του COVID-19, στην εκδήλωση παρευρέθηκαν 10 άτομα ενώ διαδικτυακά την παρακολούθησαν 30 άτομα και η live μετάδοση μέσω Facebook είχε περισσότερες από 400 προβολές.

Μπορείτε να δείτε το video εδώ.

agriniopress.gr

Διαβάστηκε 1226 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.