Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  3:36 μμ
 
wm small
Παρασκευή, 26 Ιουνίου 2020 17:55

Επίσκεψη του Αντιπεριφερειάρχη Πολιτισμού και Τουρισμού Νικόλαου Κοροβέση στο Αεροδρόμιο Ακτίου- Βόνιτσας

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Σε συνέχεια των προσπαθειών για αναβάθμιση του τουριστικού προϊόντος της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, αλλά και εν όψει της έναρξης των πτήσεων από το εξωτερικό την 1η Ιουλίου 2020, ο Αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού και Τουρισμού Νικόλαος Κοροβέσης, συνοδευόμενος από τον Περιφερειακό Σύμβουλο Μιχαήλ Γούδα, επισκέφτηκαν το Αεροδρόμιο του Ακτίου- Βόνιτσας.

Εκεί τους υποδέχτηκε ο Διευθυντής του Αεροδρομίου, Νικόλαος Παύλου, ο οποίος τους ξενάγησε στις ανακαινισμένες από τη Fraport, εγκαταστάσεις και τους εξήγησε τα πρωτόκολλα ασφαλείας για προστασία από τον COVID- 19 που πρόκειται να εφαρμοστούν για τους επιβάτες από το εξωτερικό.

Σημαντικό μέρος της συνάντησης απασχόλησε η πρόθεση της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας να δημιουργήσει και στο Αεροδρόμιο Ακτίου Γραφείο Τουριστικής Πληροφόρησης, προς εξυπηρέτηση των εισερχομένων επιβατών, σκοπεύοντας στην περαιτέρω ενίσχυση του τουριστικού προϊόντος της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.  

 Όπως τόνισε ο Αντιπεριφερειάρχης, «η Fraport έκανε μια σημαντική επένδυση στο Αεροδρόμιου του Ακτίου, από το οποίο προσδοκάμε αυξημένο αριθμό επισκεπτών και για την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, ως αποτέλεσμα και της υλοποίησης σημαντικών ξενοδοχειακών επενδύσεων στην ακτογραμμή της Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας. Παρακολουθώντας από κοντά τις εξελίξεις, θα βοηθήσουμε και εμείς με όλους τους τρόπους στην ενίσχυση του τουριστικού προϊόντος της περιοχής, ξεκινώντας από τη συμφωνία που θα έχουμε το επόμενο χρονικό διάστημα με τη διοίκηση της Fraport για την εγκατάσταση μόνιμου γραφείου τουριστικής πληροφόρησης εντός του Αεροδρομίου Ακτίου».

Από την πλευρά του ο κ. Γούδας, εξέφρασε την ικανοποίησή του για το γεγονός ότι η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας φρόντισε άμεσα να δώσει το στίγμα της και να συμβάλει στην τουριστική ανάπτυξη του ακριανού αυτού σημείου της περιφέρειας.

Στη συνάντηση με το Διευθυντή του Αεροδρομίου Ακτίου- Βόνιτσας, συμμετείχε και ο Προϊστάμενος του Τμήματος Σχεδιασμού Τουριστικής Στρατηγικής, Δρ. Λαυρέντης Βασιλειάδης.

Διαβάστηκε 1224 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.