Τετάρτη, 24η Απριλίου 2024  9:21 πμ
 
wm small
Παρασκευή, 26 Ιουνίου 2020 00:14

Αμφιλοχία: Ενημερωτική εκδήλωση την Δευτέρα (29/6/2020 19:00) για τη σύγχρονη μεταποίηση

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Η Ομοσπονδία ΕπαγγελματιώνΒιοτεχνών – Εμπόρων Ακαρνανίας και η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας συνδιοργανώνουν ενημερωτική εκδήλωση για τη σύγχρονη μεταποίηση, η οποία θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 29 Ιουνίου και ώρα 7:00 το απόγευμα στην Αμφιλοχία.

Α​ναλυτικά η ανακοίνωση – πρόσκληση των διοργανωτών, όπως κοινοποιήθηκε στον Τοπικό Τύπο:

Ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών – Βιοτεχνών – Εμπόρων Ακαρνανίας κ. Απόστολος Αυγερινός και ο Αντιπεριφερειάρχης Επιχειρηματικότητας, Έρευνας και Καινοτομίας κ. Φωκίων Ζαΐμης, προσκαλούν σε ενημερωτική εκδήλωση παρουσίασης του Προγράμματος: «Σύγχρονη Μεταποίηση στη Δυτική Ελλάδα – Ενίσχυση του μεγέθους και της ανταγωνιστικότητας Μεταποιητικών και λοιπών επιχειρήσεων της Π.Δ.Ε.» που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 29 Ιουνίου 2020 και ώρα 19.00 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Περιφερειακού Γραφείου Αμφιλοχίας Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας, επί της οδού Χαβίνη 120 (1ος όροφος) στην Αμφιλοχία.

Επίσημοι προσκεκλημένοι στην εκδήλωση η Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας κα Μαρία Σαλμά και ο Αντιπεριφερειάρχης Ενέργειας , Περιβάλλοντος Φυσικών Πόρων και Χωροταξίας κ. Λάμπρος Δημητρογιάννης.

*Καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης θα τηρηθούν όλα τα απαιτούμενα μέτρα προστασίας διαφύλαξης της δημόσιας υγείας.

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 1478 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.