Σάββατο, 20η Απριλίου 2024  7:00 πμ
 
wm small
Τετάρτη, 24 Ιουνίου 2020 18:27

Ο ΕΦΕΤ ανακαλεί γνωστό ρολό κοτόπουλο λόγω σαλμονέλας!

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Να μην καταναλώσουν ρολό κοτόπουλο με την εμπορική ονομασία «Πεδινές φάρμες ρολό κοτόπουλο μπέικον με τυρί» καλεί τους καταναλωτές ο ΕΦΕΤ. Το προϊόν ανακαλείται από την αγορά καθώς βρέθηκε σαλμονέλα.

Η Περιφερειακή Διεύθυνση Ηπείρου του ΕΦΕΤ, κατά τη διενέργεια ελέγχων, πήρε δείγμα κατεψυγμένου παρασκευάσματος από κρέας πουλερικών που προορίζεται να καταναλωθεί μαγειρεμένο και διανέμεται από την εταιρεία ΜΕΤΡΟ Α.Ε.Β.Ε. (υποκατάστημα MyMarket), με την εμπορική ονομασία “ΠΕΔΙΝΕΣ ΦΑΡΜΕΣ ΡΟΛΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΜΕ ΜΠΕΪΚΟΝ ΚΑΙ ΤΥΡΙ” με ημερομηνία παραγωγής 18/11/19 και ημερομηνία λήξης 18/11/20, το οποίο παράγεται και συσκευάζεται στην Ε.Ε. από την εταιρεία Pimel Trading ltd., Vasil Aprilov Blvd. 157, Plovdiv, Βουλγαρία.

Σε συνεργασία με το Κτηνιατρικό Εργαστήριο Ιωαννίνων, διαπιστώθηκε η παρουσία του παθογόνου μικροοργανισμού Salmonella spp. στο δείγμα, αναφέρεται σε ανακοίνωση του ΕΦΕΤ.

Ο ΕΦΕΤ απαίτησε την άμεση ανάκληση του συνόλου της συγκεκριμένης παρτίδας του εν λόγω προϊόντος και ήδη βρίσκονται σε εξέλιξη οι σχετικοί έλεγχοι.

Καλούνται οι καταναλωτές που έχουν προμηθευτεί το ανωτέρω προϊόν, να μην το καταναλώσουν.

newsit.gr

Διαβάστηκε 1008 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.