Τρίτη, 16η Απριλίου 2024  1:12 μμ
 
wm small
Τετάρτη, 24 Ιουνίου 2020 18:09

Με την ΕΟΕΔ Μεσολογγίου συναντήθηκε η Αντιπεριφερειάρχης Αιτωλοακαρνανίας

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο Αρχηγός Διονύσης Τσιρόγλου και μέλη της Ε.Ο.Ε.Δ πραγματοποίησαν προγραμματισμένη συνάντηση με την Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε Αιτωλοακαρνανίας Μαρία Σαλμά.

Στην συνάντηση υπήρξε μια εποικοδομητική συζήτηση για θέματα Εθελοντισμού, Πολιτικής Προστασίας και πυρασφάλειας καθώς και για κάποια θέματα εξεύρεσης λύσεων που ταλανίζουν χρόνια την Ε.Ο.Ε.Δ

« Συναντηθήκαμε με την κα Αντιπεριφερειάρχη και κάναμε μια ωραία συζήτηση με θέματα που άπτονται της Πολιτικής Προστασίας και του εθελοντισμού.

Επίσης συζητήσαμε και κάποια αιτηματά μας πάνω σε θέματα χρόνιων προβλημάτων που μας αποσχολούν. Η κα Σαλμά μας άκουσε και έδειξε ενδιαφέρον στα ζητήματα αυτά και πιστεύω ότι σύντομα θα έχουμε λύση στα προβλήματά μας.Την ευχαριστώ πολύ για το πραγματικό πολύτιμο χρόνο που μας αφιέρωσε». δήλωσε ο Αρχηγός της Ε.Ο.Ε.Δ Διονύσης Τσιρόγλου.

dav

agrinionews.gr

Διαβάστηκε 1067 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.