Παρασκευή, 19η Απριλίου 2024  1:05 μμ
 
wm small
Τετάρτη, 24 Ιουνίου 2020 10:39

Συνάντηση με το Νότη Μηταράκη για το Μεταναστευτικό ζητά ο Κώστας Λύρος

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Με επιστολή του προς τον Υπουργό Μετανάστευσης Νότη Μηταράκη ο Δήμαρχος Ι.Π. Μεσολογγίου Κώστας Λύρος ζητά άμεση συνάντηση σχετικά με το μεταναστευτικό πρόβλημα που εντείνεται στην πόλη του Μεσολογγίου.

Η επιστολή κοινοποιήθηκε και στους επτά βουλευτές  Π.Ε. της  Αιτωλοακαρνανίας ώστε να παραβρεθούν και να πάρουν θέση για το ζήτημα.

Αναλυτικά στην επιστολή αναφέρεται:

 « Αξιότιμε κ. Υπουργέ

Σε συνέχεια του υπ’ αριθμ. Πρωτ. 102/29-4-2020 εγγράφου μας σχετικά με το Μεταναστευτικό πρόβλημα και δεδομένου ότι στην Ιερή Πόλη Μεσολογγίου αυξάνεται συνεχώς ο αριθμός των μεταναστών ζητούμε όπως το συντομότερο δυνατό γίνει συνάντηση μαζί σας παρουσία των βουλευτών που εκλέγονται στην Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας.

Παρακαλούμε για την διευκόλυνση της συνάντησης να μας παραθέσετε τα σχετικά στοιχεία για τον αριθμό των μεταναστών / προσφύγων που φιλοξενούνται σε ξενοδοχεία και διαμερίσματα της πόλης του Μεσολογγίου.

Ως Δημοτική Αρχή της Ιερής Πόλης του Μεσολογγίου καλούμαστε πλέον να λάβουμε αποφάσεις καθώς μπορεί μεν μετά τα γεγονότα του Απριλίου να αποσοβήθηκε η δημιουργία άλλης μια δομής μέσα στην καρδιά της πόλης μας, ωστόσο φαίνεται ότι η εγκατάσταση συνεχίζεται με ότι μπορεί να σημαίνει αυτό για την κοινωνική συνοχή μιας πόλης που ήδη μαστίζεται από ανεργία και υπανάπτυξη».

Με εκτίμηση

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ Ι.Π. ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ

Κώστας Λύρος

Διαβάστηκε 918 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.