Παρασκευή, 19η Απριλίου 2024  11:03 μμ
 
wm small
Τρίτη, 23 Ιουνίου 2020 20:01

Ομιλίες του ΚΚΕ στην Αιτωλοακαρνανία (Αμφιλοχία - Αγρίνιο - Ναύπακτο) (Πεμ 25 - Σαβ 27/6/2020 20:30)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Στο επίκεντρο τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν εργαζόμενοι, αγρότες, κτηνοτρόφοι

Ανοιχτές συγκεντρώσεις και ομιλίες πραγματοποίησε η Τομεακή Οργάνωση Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ τις προηγούμενες ημέρες, με τίτλο «Μένουμε δυνατοί, για να μην πληρώσουμε πάλι την κρίση τους». Ομιλίες έγιναν στο Καινούργιο Τριχωνίδας, στο Αιτωλικό, στο Μεσολόγγι, στη συνοικία του Άγιου Κωνσταντίνου, στο Αγρίνιο και στο Χαλκιόπουλο Αμφιλοχίας.

Έγινε αναφορά στα ζητήματα της υγείας, με τα στελέχη του ΚΚΕ να ρίχνουν ευθύνες στην κυβέρνηση για τη στελέχωση του Δημόσιου Συστήματος Υγείας, ενώ μίλησαν και για τις ευθύνες της Τοπικής Διοίκησης, Δήμων και Περιφέρειας που στήριξαν την πρακτική της κυβέρνησης. Έγινε συζήτηση επίσης για την επόμενη μέρα της πανδημίας, με το κέντρο βάρους να πέφτει στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν εργαζόμενοι, αγρότες, κτηνοτρόφοι.

Το πρόγραμμα των ανοιχτών συγκεντρώσεων και ομιλιών τις επόμενες ημέρες:

Την Πέμπτη 25 Ιουνίου (20:30) στο Λουτρό Αμφιλοχίας: Καφέ-ψησταριά Αφών Φραγκαθούλα – “Πλάτανος”. Θα μιλήσει ο Σπύρος Κοτοπούλης, μέλος της ΕΠ Δυτικής Ελλάδας του ΚΚΕ.

Την Παρασκευή 26 Ιουνίου (20:30) στην πλατεία Χατζοπούλου στο Αγρίνιο. Θα μιλήσει ο Μιχάλης Κατσιγιάννης, μέλος της ΤΕ Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ.

Το Σάββατο 27 Ιουνίου (20:30) στο λιμάνι της Ναυπάκτου. Θα μιλήσει ο Πάνος Σταθελάκης, μέλος της ΕΠ Δυτικής Ελλάδας του ΚΚΕ.

agriniovoice.gr

Διαβάστηκε 1618 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 23 Ιουνίου 2020 20:05
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του EklogesDytika.gr

Ενημέρωση με ειδήσεις απο την τοπική και εθνική πολιτική σκηνή για την καλύτερη ενημέρωση και τις καλύτερες επιλογές!!!

https://eklogesdytika.gr/