Τρίτη, 23η Απριλίου 2024  2:14 μμ
 
wm small
Τρίτη, 23 Ιουνίου 2020 13:12

Παλαιά αναδρομικά: Ώρα μηδέν για την απόφαση του ΣτΕ

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ώρα μηδέν για τα αναδρομικά των παλιών συνταξιούχων (πριν από τον νόμο Κατρούγκαλου) αφού την ερχόμενη Παρασκευή ή την μεθεπόμενη 3 Ιουλίου, αναμένεται να εκδοθεί η κρίσιμη απόφαση της ολομέλειας του ΣτΕ.

Ήδη στο παρά πέντε πολλοί συνταξιούχοι σπεύδουν να καταθέσουν αγωγές αφού επικρατεί το σενάριο η απόφαση του ΣτΕ να δικαιώσει μόνο όσους προσέφυγαν στη Δικαιοσύνη.

Όπως έγραψαν «ΤΑ ΝΕΑ» το βασικό σενάριο για την επικείμενη απόφαση του ΣτΕ προβλέπει να δοθούν τα αναδρομικά, δηλαδή η απονομή των περικοπών, για 11 μήνες, από τον Ιούνιο του 2015 ως και τον Μάιο του 2016. Το θέμα είναι αν αυτά τα αναδρομικά θα αφορούν το σύνολο των συνταξιούχων ή μόνο όσους συνταξιούχους έχουν υποβάλλει αγωγές.

-Ποια είναι τα τελικά αναδρομικά για όλες τις συντάξεις για τα οποία έχουν προσφύγει οι συνταξιούχοι,

-Πώς διαμορφώνονται τα ποσά επιστροφής που θα δοθούν (αν υπάρξει ευνοϊκή απόφαση) ανά κατηγορία συνταξιούχων και ασφαλιστικό φορέα.

-Ποιος θα είναι ο ρυθμός καταβολής των αναδρομικών 11 μηνών.

in.gr

Διαβάστηκε 1638 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.