Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  8:35 πμ
 
wm small
Δευτέρα, 22 Ιουνίου 2020 19:52

Θες να χωρίσεις; - Τότε ακολούθησε τα εξής βήματα

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Δεν είναι κάτι παράνομο, κάποια στιγμή στη ζωή σου θες να χωρίσεις. Τους λόγους... τους αφήνουμε για εσένα. Εμείς σου δίνουμε συμβουλές για το πως θα το καταφέρεις. 

Όταν σου έχει καρφωθεί στο μυαλό η ιδέα του χωρισμού, αυτό σημαίνει ότι τα πράγματα στην σχέση σου αρχίζουν να παίρνουν την κατηφόρα. Το πρώτο πράγμα που οφείλεις να κάνεις, είναι να δώσεις λίγο χρόνο στον εαυτό σου και στην σχέση σου. Ωστόσο, όταν βλέπεις ότι τα πράγματα δεν βελτιώνονται, πρέπει να αναλάβεις δράση. Αρχικά πρέπει να μιλήσεις μαζί της και να της εξηγήσεις τι σε απασχολεί. Βλέποντας όμως ότι δεν αλλάζει κάτι, δεν υπάρχει λόγος να δώσεις και άλλο χρόνο στην σχέση σας. Αυτό είναι τουλάχιστον και το πιο έντιμο.

Στην πραγματικότητα δεν υπάρχει σωστός ή λανθασμένος τρόπος για να χωρίσεις, αλλά σίγουρα υπάρχει σωστή και λανθασμένη συμπεριφορά. Πρέπει να μείνεις πιστός στον εαυτό σου και να είσαι – κατά την διάρκεια της διαδικασίας – ευγενικός και συμπονετικός.

Δες παρακάτω 5 βήματα που πρέπει να ακολουθήσεις αν θέλεις να χωρίσεις μαζί της και να παραμείνεις κύριος.

Θυμήσου τις καλές στιγμές

Μπορεί να σου έχει σπάσει τα νεύρα τις τελευταίες δύο εβδομάδες (ή μήνες, ανάλογα με το πόσο ανεκτικός είσαι), αλλά ένα από τα πιο σημαντικά βήματα στη διαδικασία ενός χωρισμού, είναι να θυμηθείς γιατί ξεκίνησες να βγαίνεις μαζί της εξαρχής. Σίγουρα ο χαρακτήρας της έχει αρκετά θετικά, γι’ αυτό είναι σημαντικό να τα θυμάσαι και αυτά. Ήδη τελειώνεις μια σχέση που και οι δύο έχετε επενδύσει χρόνο και συναίσθημα, έτσι προσπάθησε να παραμείνεις ήρεμος και να είσαι καλός μαζί της.

Μην είσαι δειλός

Εδώ πρέπει να υπογραμμίσουμε ότι είναι σημαντικό να την χωρίσεις πρόσωπο με πρόσωπο. Σε καμία περίπτωση  δεν είναι αποδεκτό να χωρίσεις με κάποιον μέσω social media / γραπτού μηνύματος/ τηλεφώνου. Ο μόνος τρόπος για να το κάνεις, είναι να πας από το σπίτι της και να της μιλήσεις για τις προθέσεις σου. Πρόκειται να καταστήσει την όλη διαδικασία πολύ πιο εύκολη και για τους δυο σας.

Μπες στο θέμα

Πρέπει να μπεις κατευθείαν στο θέμα – δεν υπάρχει καμια γυναίκα στον κόσμο που θέλει να καθίσει και να ακούσει τα εξής: “Η σχέση μας ήταν καταπληκτική, αλλά…”, “Είσαι τόσο φοβερή, αλλά…”, “Πιστεύω πραγματικά ότι θα μπορούσα να σε αγαπήσω, αλλά…”, “Πραγματικά άρχισα να σε ερωτεύομαι, αλλά… “. Εσύ την χωρίζεις – το καταλαβαίνει – έτσι κόψε τις σάλτσες και μπες κατευθείαν στο ψητό. Εμπιστέψου μας, εκείνη την ώρα πραγματικά δεν ενδιαφέρεται για το πώς αισθάνθηκες.

Μην αναφέρεις άλλη γυναίκα

Ενώ δεν θα μπορούσαμε – σε καμία περίπτωση – να συγχωρήσουμε την απιστία, είναι ζωτικής σημασίας να θυμόμαστε τους δύο ανθρώπους σε αυτή τη σχέση – εσένα και την ίδια. Αν σου αρέσει κάποια άλλη / έχεις ήδη στείλει μηνύματα σε κάποια άλλη / έχεις σκεφτεί κάποια άλλη, δεν έχει καμία απολύτως σημασία να το αναφέρεις. Αν την απάτησες, πρέπει πάντα να της το πεις (δεν την γλιτώνεις με αυτό), αλλά θα κάνει πολύ πιο εύκολη την όλη διαδικασία, αν απλά δεν αναφέρεις το άλλο πρόσωπο σε αυτήν.

Πρέπει πάντα να παραμένεις gentleman

Είσαι gentleman και πρέπει να το θυμάσαι αυτό, πριν, κατά τη διάρκεια, και μετά τον χωρισμό. Πρέπει να είσαι ευγενικός και να σιγουρευτείς ότι δεν θα φύγεις από εκεί αφήνοντας την να αισθάνεται άσχημα για τον εαυτό της. Βάλε τον εαυτό σου στην θέση της και σκέψου πολύ και σκληρά για το πώς θα ήθελες να χωρίσετε. Αν δεν θέλεις να μείνετε φίλοι, αυτό είναι εντάξει, αλλά πρέπει ακόμα να της στείλεις ένα μήνυμα εκείνη τη νύχτα (και μια εβδομάδα αργότερα) για να της υπενθυμίσεις ότι είναι σπουδαίο άτομο, ώστε να μην αρχίσει τη αυτολύπηση. Πάντα, μα πάντα, πρέπει να παραμένεις gentleman.

pronews.gr

Διαβάστηκε 3137 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.