Σάββατο, 20η Απριλίου 2024  2:51 μμ
 
wm small
Δευτέρα, 22 Ιουνίου 2020 19:00

Αγρίνιο: Προγράμματα κατάρτισης εργαζομένων με επίδομα 200 ευρώ

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ποιους αφορά – Η διάρκεια του προγράμματος – Που θα επικοινωνήσετε

Σας ενημερώνουμε ότι το Κε.Δι.Βι.Μ2 ΕΥΡΩΣΥΜΒΟΥΛΕΤΙΚΗ ΕΠΕ, θα υλοποιήσει επιδοτούμενα προγράμματα επαγγελματικής κατάρτισης εργαζομένων σε μικρές επιχειρήσεις οι οποίες απασχολούν από 1 έως 49 άτομα μέσω του προγράμματος ΛΑΕΚ 1-49 έτους 2019 σε συνεργασία με Τοπικούς Συλλόγους εργοδοτών.

Αντίστοιχα προγράμματα υλοποιούνται με επιτυχία από το φορέα μας τα τελευταία 18 χρόνια.

Η διάρκεια του κάθε προγράμματος είναι 40 ώρες, υλοποιείται σε 10 ημέρες, κυρίως Δευτέρα και Τετάρτη απόγευμα και εκτός ωραρίου εργασίας των εργαζομένων. Ο κάθε εργαζόμενος μπορεί να συμμετάσχει μόνο σε ένα πρόγραμμα κατάρτισης.

Ο κάθε εκπαιδευόμενος που θα συμμετάσχει στο πρόγραμμα, θα λάβει εκπαιδευτικό επίδομα 5,00€ ανά εκπαιδευτική ώρα (συνολικά 200€) το οποίο θα κατατεθεί σε τραπεζικό του λογαριασμό από τον ΟΑΕΔ και θα χορηγηθεί σχετική Βεβαίωση Παρακολούθησης.

Τα επιδοτούμενα προγράμματα ΛΑΕΚ ΟΑΕΔ για εργαζόμενους σε μικρές επιχειρήσεις (1-49 ατόμων) αποτελούν την ιδανική ευκαιρία για τις επιχειρήσεις ώστε να εκπαιδεύσουν το προσωπικό τους, χωρίς καμία επιβάρυνση, αλλά και για τους εργαζόμενους να καταρτιστούν σε νέα αντικείμενα. Στα προγράμματα αυτά δεν υπάρχει κανένα οικονομικό κόστος για τον εργαζόμενο, ούτε για την επιχείρηση.

Στα προγράμματα επαγγελματικής κατάρτισης εντάσσονται οι επιχειρήσεις που καταβάλλουν στο ΙΚΑ την εργοδοτική εισφορά ΛΑΕΚ (0,24%) για τους εργαζόμενους της επιχείρησής τους για το τρέχον έτος.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να ενημερωθείτε για τα προγράμματα που θα υλοποιηθούν καθώς και για τα δικαιολογητικά που απαιτούνται, στα γραφεία μας, Αναστασιάδη 12, 2ος όροφος, τηλέφωνο επικοινωνίας 2641054550, 2641056960 ή με email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

agriniovoice.gr

Διαβάστηκε 1501 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Στην ίδια κατηγορία