Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  1:40 μμ
 
wm small
Δευτέρα, 22 Ιουνίου 2020 18:47

Αγρίνιο: 2 θέσεις εργασίας στη ΔΕΗ – 101 συνολικά σε όλη τη χώρα

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Συνεχίζονται οι αιτήσεις – 2 υπάλληλοι στο Αγρίνιο ειδικότητας ΔΕ Υπάλληλο Γραφείου (Διοικητικών Γραμματέων) και ΠΕ Υπάλληλο Γραφείου (Διοικητικού Οικονομικού)

Στην πρόσληψη συνολικά 101 ατόμων προχωρά η ΔΕΗ, μέσω ΑΣΕΠ. Μεταξύ των θέσεων είναι και δύο υπάλληλοι για το Αγρίνιο και συγκεκριμένα για το Κατάστημα Πωλήσεων της πόλης του Αγρινίου. Πρόκειται για δύο υπαλλήλους ειδικότητας ΔΕ Υπάλληλο Γραφείου (Διοικητικών Γραμματέων) και ΠΕ Υπάλληλο Γραφείου (Διοικητικού Οικονομικού).

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, οι προσλήψεις θα είναι με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου και αφορούν στην κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών της Επιχείρησης.

Οι υποψήφιοι οφείλουν να προσκομίσουν όλα τα απαιτούμενα δικαιολογητικά και να καταθέσουν αίτηση (με κωδικό έντυπο ΔΕΗ ΣΟΧ) αποκλειστικά με ηλεκτρονικό τρόπο στη διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. από 16 έως 25 Ιουνίου 2020.

Αναλυτικά η ανακοίνωση με όλες τις λεπτομέρειες:

agriniovoice.gr

Πολυμέσα

Διαβάστηκε 1649 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.