Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  10:25 πμ
 
wm small
Δευτέρα, 22 Ιουνίου 2020 18:38

Δέσμευση για ίδρυση και στελέχωση Αστυνομικού Σταθμού Αερολιμένα Ακτίου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Με τον Υπουργό Δημοσίας Τάξης  Μιχαήλ Χρυσοχοΐδη, τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγο Μιχαήλ Καραμαλάκη και τον Αστυνομικό Διευθυντή Δυτικής Ελλάδας, Ταξίαρχο, Απόστολο Μαρτζάκλη συναντήθηκε το προεδρείο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ακαρνανίας.

Από τους εκπροσώπους των αστυνομικών, πέραν των θεμάτων που αφορούν υλικοτεχνική υποδομή, οχήματα εξοπλισμός των ομάδων ΔΙ.ΑΣ., Ο.Π.Κ.Ε, Διμοιρίας Υποστήριξης, τέθηκαν   το θέμα της ίδρυσης-λειτουργίας και στελέχωσης του Αστυνομικού Σταθμού Αερολιμένα Ακτίου καθώς και το θέμα του κτηρίου του Αστυνομικού Τμήματος Ακτίου Βόνιτσας.
Ο Υπουργός δεσμεύτηκε για την ίδρυση – λειτουργία και στελέχωση του Αστυνομικού Σταθμού Αερολιμένα Ακτίου το συντομότερο δυνατό ενώ για το κτιριολογικό πρόβλημα του Αστυνομικού Τμήματος Ακτίου Βόνιτσας ανέφερε πως αν βρεθεί παραχωρηθέν χώρος από τον Δήμο είναι θετικός για την άμεση μετακόμισή του σε κτήριο ή να χτιστεί εξ’ αρχής σε οικόπεδο που θα παραχωρηθεί δωρεάν.

Όσον αφορά των εξοπλισμό των παραπάνω ομάδων ήδη τρέχει πρόγραμμα για προμήθεια και χορηγία εξοπλισμού.

agrinionews.gr

 
 
Διαβάστηκε 1078 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.