Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  8:55 πμ
 
wm small
Δευτέρα, 22 Ιουνίου 2020 18:27

Μπαΐροβιτς: «Να παλεύουμε μέχρι τέλους»

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο Σουηδός φορ του Παναιτωλικού έκλεψε την παράσταση στο ματς της Ξάνθης, τόσο με το πανέμορφο γκολ που σημείωσε όσο και με τον τρόπο που πανηγύρισε

Ηταν εκ των πρωταγωνιστών του Παναιτωλικού στον αγώνα της Ξάνθης, όχι μόνο γιατί σημείωσε ένα πανέμορφο γκολ που διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα (1-1), αλλά και επειδή έκλεψε την παράσταση με τον τρόπο που πανηγύρισε. Ο λόγος για τον Αντμίρ Μπαϊροβιτς, ο οποίος σκόραρε στο 83’ με εξαιρετική εκτέλεση φάουλ και μετά… χειροκρότησε τη φάση! Βλέπετε ανέβηκε στην εξέδρα και μας θύμισε πως τέτοιες όμορφες και θεαματικές στιγμές είναι που φέρνουν τον κόσμο στο γήπεδο.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Λίγο πριν το τέλος στα Πηγάδια και τα «καναρίνια» κέρδισαν φάουλ, στα όρια της μεγάλης περιοχής του Αμπάντ. Ο Σουηδός φορ πήρε την μπάλα, ανέλαβε την ευθύνη για την εκτέλεση της φάσης και επιβεβαίωσε πως είναι ένας σπεσιαλίστας του είδους, αφού δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στον αντίπαλο γκολκίπερ. «Προπονούμαι καθημερινά στις εκτελέσεις των φάουλ. Είναι μία στιγμή που μπορεί να αλλάξει το ματς. Σε μία φάση. Πρέπει να είσαι 100% προσηλωμένος», είπε αρχικά στο gazzetta.gr.

Μόλις σκόραρε ήταν που… ξέσπασε. Εφυγε… βολίδα για τον πάγκο των «κυανοκίτρινων», όλοι έγιναν ένα κουβάρι, εκείνος πήδηξε το κάγκελο και έκατσε στην εξέδρα όπου και χειροκρότησε σαν θεατής, σε μία ομολογουμένως πολύ όμορφη σκηνή. «Ο κόσμος πέρασε και ακόμη περνά δύσκολες στιγμές. Παίζουμε χωρίς φιλάθλους και δεν είναι ωραίο. Θέλουμε τους φιλάθλους. Να βλέπουν τέτοια γκολ (σ.σ. γέλια). Να ευχαριστιούνται», μας τόνισε σχετικά.

Ο 25χρονος στράικερ βρίσκεται από τον Γενάρη του 2019 στο Αγρίνιο και πρόσφατα έμαθε πως θα γίνει πατέρας. Ηθελε να σημείωσε ένα γκολ ώστε να το αφιερώσει στη σύντροφό του και τα Χριστούγεννα περιμένουν το νέο μέλος της οικογένειας. Οσο για το υπόλοιπο της σεζόν, ήταν… απόλυτος και ξεκάθαρος. «Πρέπει να παλεύεις μέχρι τέλος. Αυτό κάνουμε και θα κάνουμε».

Πηγή: gazzetta.gr

Διαβάστηκε 1606 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.