Σάββατο, 20η Απριλίου 2024  12:29 μμ
 
wm small
Δευτέρα, 22 Ιουνίου 2020 18:08

Ερωτηματολόγιο έρευνας για τις ανάγκες των Ελληνικών επιχειρήσεων για την υποστήριξη των εξαγωγικών τους δραστηριοτήτων

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Το Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας ενημερώνει τις επιχειρήσεις μέλη του ότι ο Οργανισμός Ασφάλισης Εξαγωγικών Πιστώσεων (Ο.Α.Ε.Π.), στα πλαίσια της αναδιοργάνωσης και του εκσυγχρονισμού των δομών, προϊόντων και του μοντέλου λειτουργίας του, διεξάγει μία έρευνα όσον αφορά τις ανάγκες των Ελληνικών επιχειρήσεων για την υποστήριξη των εξαγωγικών τους δραστηριοτήτων.

Ανάδοχος του έργου της αναδιοργάνωσης και του εκσυγχρονισμού του Οργανισμού ανακηρύχθηκε ο SACE, ο ομόλογος Ιταλικός κρατικός Οργανισμός Ασφάλισης Εξαγωγικών Πιστώσεων με πάνω από σαράντα χρόνια εμπειρίας στις εξαγωγικές δραστηριότητες. Σκοπός του έργου της αναδιοργάνωσης και του εκσυγχρονισμού του Οργανισμού είναι να καταστήσει τον ΟΑΕΠ έναν πιο αποτελεσματικό και υποστηρικτικό θεσμό για τις ελληνικές εξαγωγικές επιχειρήσεις. Στο πλαίσιο αυτό, με στόχο τον καλύτερο προσδιορισμό των αναγκών των ελληνικών επιχειρήσεων, ο SACE εκπόνησε μία έρευνα με συγκεκριμένα ερωτήματα σχετικά με τις τρέχουσες πρακτικές των Ελληνικών επιχειρήσεων, καθώς και τις απαιτήσεις τους σε εξαγωγικές και διεθνής δραστηριότητες.

Στόχος της πρωτοβουλίας αυτής είναι η συλλογή του μεγαλύτερου δυνατού αριθμού απαντήσεων από τις ελληνικές εταιρείες, ώστε να υπάρξει η βέλτιστη κατανόηση των κενών της αγοράς που πρέπει να καλυφθούν.

Θα θέλαμε να προσκαλέσουμε τα μέλη μας να συμμετάσχουν στην προαναφερθείσα έρευνα, διαθέσιμη στον ΕΔΩ

Το Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας και ο Οργανισμός Ασφάλισης Εξαγωγικών Πιστώσεων σας ευχαριστεί εκ των προτέρων για την υποστήριξη στην επίτευξη της έρευνας, και σας διαβεβαιώνουμε ότι:

  • οι απαντήσεις είναι αυστηρά εμπιστευτικές και θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τους σκοπούς του παρόντος έργου,
  • και τα αποτελέσματα θα αποκαλυφθούν μόνο σε συγκεντρωτική μορφή.

 Σε περίπτωση που προκύψουν ερωτήσεις σχετικά με την έρευνα ή δυσκολίες με το σύνδεσμο, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε με τον Οργανισμό Ασφάλισης Εξαγωγικών Πιστώσεων μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή τηλεφώνου (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και +30 210 9966200).

Διαβάστηκε 995 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.