Παρασκευή, 19η Απριλίου 2024  3:07 πμ
 
wm small
Δευτέρα, 22 Ιουνίου 2020 11:21

Ευκαιρία για Κατσικάρη και σία

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Κείμενο του Ι. Ψαράκη

Παίξε νόμιμα στο stoiximan casino

Η ήττα της Ρεάλ από τη Μπουργός έδωσε νέο μεγάλο ενδιαφέρον ειδικά στον Β Όμιλο της τελικής φάσης στην Ισπανία. Η «βασίλισσα» πλέον καλείται απόψε να νικήσει πάσει θυσία τη (γηπεδούχο) Βαλένθια διαφορετικά κινδυνεύει να μείνει εκτός ημιτελικών και διεκδίκησης του τίτλου. Από την άλλη η Μπουργός πανηγύρισε (δικαίως) την ιστορική νίκη επί της Ρεάλ πριν δύο μέρες λες και πήρε τον τίτλο. Συνήθως μετά από τέτοιες νίκες η ομάδα που την πετυχαίνει αδειάζει πνευματικά και αυτό περιμένω να γίνει στο ματς με την ανεβασμένη μετά την άνετη νίκη της επί της Ανδόρα Γκραν Κανάρια. Η ομάδα του Κατσικάρη έχει τα φόντα για τη νίκη που θα τη βάλει στο κόλπο της πρόκρισης στα ημιτελικά και θα την κυνηγήσει. Ο «ξερός» άσος στο 2.05.

Δεύτερη επιλογή το βραδινό ματς στην Ισπανία ανάμεσα στη Σαραγόσα και την Ανδόρα. Η πρώτη παρά τις ηχηρές απουσίες της είναι ποιοτικά καλύτερη ομάδα με μεγαλύτερο βάθος από την «κοντή» δίχως τους Ντιανιε και Μούσλι Ανδόρα που αμυντικά «μπάζει». Ο άσος με χάντικαπ 3,5 πόντων στο 1.95 είναι η επιλογή μου.

Διαβάστηκε 1605 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.