Παρασκευή, 19η Απριλίου 2024  6:32 μμ
 
wm small
Κυριακή, 21 Ιουνίου 2020 23:31

Ξάνθη - Παναιτωλικός 1-1 (Δηλώσεις Προπονητών)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Χάβος: «Δίκαιο αποτέλεσμα η ισοπαλία, σημαντικό που διατηρήσαμε τη διαφορά»

Ο τεχνικός του Παναιτωλικού τόνισε πως το 1-1 με την Ξάνθη ήταν ένα δίκαιο αποτέλεσμα, προσθέτοντας πως είναι πολύ σημαντικό που διατηρήθηκε η διαφορά των δύο βαθμών.

Ο Μάκης Χάβος ανέφερε στην ΕΡΤ μετά το 1-1 του Παναιτωλικού με την Ξάνθη:

«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Στο πρώτο μέρος η Ξάνθη ήταν πιο δυνατή στις μονομαχίες, στο δεύτερο μέρος πήραμε μέτρα στο γήπεδο και εκεί που είχαμε την κατοχή της μπάλας δεχθήκαμε το πέναλτι. Η αποβολή μας βοήθησε, αλλά και οι αλλαγές. Δικαιούμασταν πράγματα από το παιχνίδι και η ισοπαλία μπορεί να είναι και το πιο δίκαιο αποτέλεσμα. Πολύ σημαντικό ότι παρέμεινε η διαφορά των δύο βαθμών και κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης».

Κόλτσης: «Οι δύο ομάδες είχαν 13 βαθμούς διαφορά»

Ο βοηθός του Νίκου Καραγεωργίου στον πάγκο της Ξάνθης σχολίασε πως η ομάδα του είναι πολύ ανώτερη του Παναιτωλικού 

Αδικο χαρακτήρισε ο Γιώργος Κόλτσης το αποψινό (216) αποτέλεσμα της Ξάνθης με τον Παναιτωλικό (1-1). «Σίγουρα το αποτέλεσμα μας αδικεί, νομίζω σε όλο το παιχνίδι ήμασταν καλύτεροι. Σήμερα έπαιζαν δύο ομάδες που η μια είχε 30 βαθμούς στο τέλος του πρωταθλήματος και η άλλη 17 και αυτό φάνηκε. Σε όλη τη διάρκεια του αγώνα υπήρχαν πολλές φάσεις που θα μπορούσαμε να είχαμε τελειώσει το παιχνίδι αλλά νομίζω η φάση της αποβολής που μείναμε με 10 παίκτες ήταν καθοριστική», είπε στην ΕΡΤ ο βοηθός του Νίκου Καραγεωργίου.
 
gazzetta.gr
 
Διαβάστηκε 1536 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.