Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  7:33 μμ
 
wm small
Κυριακή, 21 Ιουνίου 2020 17:29

Προϋποθέσεις ανάκαμψης για Ίντερ

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Γράφει στο Foxbet ο Κώστας Φίλιος.

Μετά τον αποκλεισμό στο Κύπελλο, η Ίντερ έχει μόνο ένα στόχο, το πρωτάθλημα. Βέβαια έχει… τεράστιο χάντικαπ, καθώς αν κερδίσει απόψε μειώνει στους 6 βαθμούς τη διαφορά από την πρωτοπόρο Γιουβέντους, έχοντας και 12 αγωνιστικές, στη συνέχεια, για να την καλύψει.

Βήμα – βήμα οδηγός για στοιχημα σουπερ λιγκ

Έχει βέβαια πάντα και το Γιουρόπα Λιγκ ως στόχο, αλλά θα αρχίσει να απασχολεί τους παίκτες, μετά τη λήξη του πρωταθλήματος. Απόψε θα παραταχθεί με κάποιες απουσίες στη μεσαία γραμμή (Μπρόζοβιτς, Βεσίνο, Σένσι), που είναι υπολογίσιμες, αλλά πιστεύω πως η παρουσία του Έρικσεν τις υπερκαλύπτει. Σε σχετικά καλή μέρα να βρεθούν οι επιθετικοί Μαρτίνες και Λουκάκου και δεν θα έχει πρόβλημα.

Η Σαμπντόρια ήταν η ομάδα που επλήγη περισσότερο κατά τη διάρκεια της διακοπής, αφού 15 παίκτες της προσβλήθηκαν από τον κορωνοϊό. Καλά στην υγεία τους είναι οι άνθρωποι, ευτυχώς, αλλά όπως και να το κάνουμε όλο αυτό το διάστημα είχαν πιο σημαντικά πράγματα να σκεφτούν και να επικεντρωθούν, από το ποδόσφαιρο. Επίσης η απουσία του πρώτου σκόρερ Κουαλιαρέλα είναι αρκετά σημαντική. Η αποτελεσματικότητά του θα ήταν χρήσιμη σε ένα ματς που λογικά δε θα παρουσιαστούν και πολλές ευκαιρίες για γκολ.

Υπάρχουν οι προϋποθέσεις για το συγκρότημα του Αντόνιο Κόντε, να πάρει μια πειστική νίκη και να ανεβάσει την ψυχολογία της ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

Διαβάστηκε 1631 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 10 Ιουνίου 2021 20:20
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.