Τετάρτη, 24η Απριλίου 2024  12:51 πμ
 
wm small
Κυριακή, 21 Ιουνίου 2020 00:31

Δημοτικό Συμβούλιο Ακτίου – Βόνιτσας: Να ανακληθούν οι απολύσεις στον «Νηρέα»

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Το  Δημοτικό Συμβούλιο Ακτίου Βόνιτσας, μετά από πρόταση της Λαϊκής Συσπείρωσης ενέκρινε κατά πλειοψηφία το ψήφισμα του Σωματείου Εργαζομένων στο ΝΗΡΕΑ Νομού Αιτωλοακαρνανίας «Ιχθύς» που καλεί την εταιρεία να ανακαλέσει άμεσα τις άδικες αυτές απολύσεις και ταυτόχρονα καλεί τους θεσμικούς φορείς του νομού να στηρίξουν το ψήφισμα-ανακοίνωση τους.  Το ψήφισμα στήριξαν οι δημοτικές παρατάξεις Δύναμη Πολιτών, Συμφωνία Ελπίδας και Λαϊκή Συσπείρωση Ακτίου Βόνιτσας, μειοψήφησε η δημοτική παράταξη Κύμα Αλλαγής.  

Αναλυτικά η ανακοίνωση – ψήφισμα:

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΝΗΡΕΥΣ ΑΕ
ΙΧΘΥΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ ΝΟΜΟΥ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ “ΙΧΘΥΣ”
ΜΕΛΟΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΓΑΛΑΚΤΟΣ-ΤΡΟΦΙΜΩΝ-ΠΟΤΩΝ & ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟΥ

Αριθμ. Αποφ.Ειρηνοδικειου Μεσολογγιου 12/201, ΑΦΜ:997191843
Αστακος,ΤΚ 30006, email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.,τηλ.6943253526,, 6938560719

Αριθμ.Πρωτ.39 20/06/2020

Εν μία νυκτί η διοίκηση της εταιρείας ΝΗΡΕΑΣ καρατόμησε 32 συναδέλφους φύλακες δίνοντας τη φύλαξη σε μεγάλη ιδιωτική εταιρεία security. Με πρόσχημα τον μη επαγγελματισμό των συναδέλφων-τώρα το θυμήθηκαν μετά από δεκαετίες λειτουργίας-άφησαν τους συναδέλφους στο έλεος της ανεργίας, της ανασφάλειας, της αγωνίας για επιβίωση, και της φτωχοποίησης, χρησιμοποιώντας για παράδειγμα το τραγικό γεγονός του θανάτου συναδέλφου το 2018. Ο στόχος είναι προφανής. Αύξηση των κερδών εις βάρος του ανθρώπου του μόχθου!
Καλούμε την εταιρεία να ανακαλέσει άμεσα αυτές τις απολύσεις!
Καλούμε επίσης όλους τους συναδέλφους να συσπειρωθούν γύρω από το σωματείο ώστε να απαντήσουμε αγωνιστικά στις μεθοδεύσεις αυτές της εταιρείας, που οδηγούν στην ανεργία δεκάδες συναδέλφους και έπαιτε συνέχεια! Υποχρέωση όλων μας είναι να σταματήσουμε τον αντεργατικό αυτό κατήφορο που στο βωμό των κερδών του κεφαλαίου θυσιάζονται άνθρωποι φτωχοί, μεροκαματιάρηδες!
Τέλος καλούμε τους θεσμικούς φορείς του νομού να πάρουν θέση χωρίς υπεκφυγές και αστερίσκους!
Κύριοι! Το κουτί της Πανδώρας άνοιξε στον τόπο μας!

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 1388 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Τελευταία άρθρα