Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  3:09 μμ
 
wm small
Σάββατο, 20 Ιουνίου 2020 15:06

Διεύθυνση Αστυνομίας Ακαρνανίας: Νέες ανακατατάξεις στην ηγεσία της τοπικής ΕΛ.ΑΣ.

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Πως διαμορφώνει τα δεδομένα απόφαση του Διοικητικού Εφετείου Αθηνών, μετά την απόρριψη αίτησης αναστολής μετάθεσης Αξιωματικού

Νέες ανακατατάξεις στην ιεραρχία της ηγεσίας στην Διεύθυνση Αστυνομίας Ακαρνανίας, φέρνει προ ημερών απόφαση του Διοικητικού Εφετείου Αθηνών, στο οποίο είχε προσφύγει ο Αστυνομικός Διευθυντής Βασίλης Σαράτσης, θέλοντας να «μπλοκάρει» την μετάθεσή του στην Πάτρα και την Διεύθυνση Αστυνομίας Αχαΐας, όπως είχε αποφασιστεί κατά τις φετινές κρίσεις στην ΕΛ.ΑΣ.

Σύμφωνα λοιπόν με ασφαλείς πληροφορίες της «Σ» το Διοικητικό Εφετείο Αθηνών, απέρριψε την αίτηση αναστολής της μετάθεσης του κ. Σαράτση, ο οποίος πλέον καλείται να παρουσιαστεί στην Πάτρα, κάτι το οποίο αναμένεται να γίνει μέχρι αύριο Κυριακή, ενώ για το λόγο αυτό έχει εκδοθεί και το σχετικό φύλλο πορείας.

Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι ο εν λόγω αξιωματικός έχει υποβάλλει αίτηση απόσπασης στο Αγρίνιο, η απόφαση της οποίας εκκρεμεί από το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ.

Πλέον, με βάση και την παλαιότητα των αξιωματικών αλλάζει εκ νέου η ιεραρχία στην ηγεσία της τοπικής ΕΛ.ΑΣ. Αστυνομικός Διευθυντής παραμένει ο Κώστας Κακούσης, με πρώτο όμως τώρα αναπληρωτή του, τον Δημήτρη Γαλαζούλα, ενώ ως τρίτος ακολουθεί ο Κώστας Σπυρόπουλος.

Τέλος, δεν αποκλείεται το προσεχές διάστημα και πιο συγκεκριμένα τον Αύγουστο στο πλαίσιο των τακτικών μεταθέσεων να σημειωθούν επιπλέον αλλαγές στην τοπική Διεύθυνση και ειδικότερα στα «χαμηλότερα στρώματα» των αξιωματικών, σε Τμήματα και Υπηρεσίες, με στόχο την αποδοτικότερη λειτουργία του σχήματος.

Νίκος Αγγελόπουλος – Εφημερίδα Συνείδηση

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 1338 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.