Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  12:26 μμ
 
wm small
Σάββατο, 20 Ιουνίου 2020 12:55

Παναιτωλικός: Προσφυγή ο Κυριακίδης!

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο Παναιτωλικός δεν μας έχει συνηθίσει σε δικαστικές διαμάχες με ποδοσφαιριστές του για οφειλόμενα. Για όλα υπάρχει η πρώτη φορά.

Κύριος ο Κωστούλας όλα αυτά τα χρόνια που έχει το… πηδάλιο στο Αγρίνιο, αλλά η πρώτη προσφυγή είναι γεγονός για τα «καναρίνια».

Επεισοδιακό εν τέλει το διαζύγιο με τον Δημήτρη Κυριακίδη, μετά από πέντε χρόνια παρουσίας του στους «κυανοκίτρινους».

Ο 34χρονος τερματοφύλακας που από πέρσι το καλοκαίρι ήταν σε «καραντίνα» και προπονούταν το μεγαλύτερο διάστημα μόνος του, αφού δεν κατάφερε όπως μετέφερε στους διοικούντες να βρει ομάδα, σύμφωνα με πληροφορίες του Sportime, κινήθηκε νομικά εις βάρος των «κυανοκίτρινων».

Αν και τον περασμένο Δεκέμβριο έγινε μια προσπάθεια από πλευράς διοίκησης να επιστρέψει ο Έλληνας πορτιέρε στις προπονήσεις, η στάση του παραμονές του αγώνα με τον Ιάλυσο έφεραν την οριστική ρήξη στις σχέσεις του με την ΠΑΕ.

sportime.gr

Διαβάστηκε 1465 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.