Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  9:27 πμ
 
wm small
Παρασκευή, 19 Ιουνίου 2020 20:12

Πάνω από 20 ανοιχτές θέσεις εργασίας στο Αγρίνιο και την περιοχή (λίστα)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Τι άτομα ζητούνται – Που θ’ απευθυνθούν οι ενδιαφερόμενοι

Ανοιχτές θέσεις εργασίας διαφόρων ειδικοτήτων υπάρχουν αυτό το διάστημα στο Αγρίνιο και την ευρύτερη περιοχή.

Θέσεις εργασίας στο Αγρίνιο:

1) ΖΗΤΕΙΤΑΙ συνεργάτιδα για λογιστικό γραφείο στο Αγρίνιο. Παρέχεται πλήρης απασχόληση, συνεχόμενο ωράριο, πλήρης ασφάλιση και αποδοχές, με προοπτικές επαγγελματικής και οικονομικής εξέλιξης. Σχετικές σπουδές είναι επιθυμητές, αλλά όχι απαραίτητες. Η επαγγελματική εμπειρία είναι επίσης επιθυμητή, αλλά όχι απαραίτητη.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται ν’ αποστείλουν σύντομο βιογραφικό στο email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

2) ΖΗΤΕΙΤΑΙ κοπέλα για την θέση barista έως 30 ετών με απαραίτητη προϋπηρεσία και γνώση για το πόστο, από το Coffee Brands στην οδό Εθν. Αντιστάσεως (Καρπενησίου), Αγρίνιο. Τηλ. 6972 729594.

3) ΖΗΤΕΙΤΑΙ άνδρας ΑΠΟΘΗΚΑΡΙΟΣ/ΠΩΛΗΤΗΣ. Απαραίτητη η γνώση χρήσης Η/Υ. Αποστολή βιογραφικών με θέμα «e-shop» στο email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

4) ΖΗΤΕΙΤΑΙ άνδρας υπάλληλος για e-shop. Απαραίτητη η άριστη γνώση χρήσης Η/Υ, διαθέτοντας κυρίως εξοικείωση σε WordPress και WooCommerce. Καλή γνώση Αγγλικών. Γνώση PHP, HTML και CSS θα συνεκτιμηθούν. Αποστολή βιογραφικών με θέμα «e-shop» στο email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

5) ΖΗΤΕΙΤΑΙ πτυχιούχος φαρμακοποιός για πλήρη απασχόληση. Τηλ. 6945 798919 και 6936 152039.

Θέσεις εργασίας στη Λευκάδα

1) ΖΗΤΕΙΤΑΙ σε καφέ στη Λευκάδα γυναίκα έως 50 ετών για μπουφέ – σέρβις. Παρέχεται διαμονή και διατροφή. Τηλ. 6906 545870.

2) ΖΗΤΕΙΤΑΙ καθαρίστρια στη Λευκάδα, παρέχεται διαμονή και ημιδιατροφή. Τηλ. 6906 545870.


ΟΛΕΣ ΟΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ ΘΕΣΕΙΣ

Περισσότερες θέσεις εργασίας μπορείτε να βρείτε στην Εφημερίδα «Αναγγελία» που κυκλοφορεί από το πρωί της Παρασκευής (19/6) σε όλα τα περίπτερα του Νομού Αιτωλοακαρνανίας πλην της Ναυπάκτου.

Στην Εφημερίδα θα βρείτε και εκατοντάδες ΜΙΚΡΕΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ κάθε κατηγορίας.

agriniovoice.gr

Διαβάστηκε 2416 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Στην ίδια κατηγορία