Σάββατο, 20η Απριλίου 2024  2:12 μμ
 
wm small
Πέμπτη, 18 Ιουνίου 2020 18:50

Δήμος Αγρινίου: «Βροχή» αιτήσεων για ένταξη στο Κοινωνικό Παντοπωλείο – ΗΧΗΤΙΚΟ

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Έρχεται δεύτερο Κέντρο Κοινότητας

Περί τις 600 αιτήσεις για ένταξη στο Κοινωνικό Παντοπωλείο Αγρινίου, έχουν κατατεθεί μέχρι στιγμής, στις οποίες συμπεριλαμβάνονται και οι αιτήσεις ανανέωσης των παλιών δικαιούχων.

Η κατάθεση των δικαιολογητικών γίνεται στο χώρο του Κοινωνικού Παντοπωλείου (οδός Βλαχοπούλου 13) κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

Τα απαραίτητα δικαιολογητικά που θα πρέπει να προσκομιστούν, είναι:

Έντυπο Αίτησης
Φωτοαντίγραφο Ταυτότητας
Πιστοποιητικό Οικογενειακής Κατάστασης
Αντίγραφο φορολογικής δήλωσης του 2019 (Ε1) και εκκαθαριστικό σημείωμα 2019.
Αντίγραφο του εντύπου Ε9, που αναφέρονται τα ακίνητα.
Βεβαίωση ανανέωσης Κάρτας Ανεργίας (αν υπάρχει).
Για περισσότερες  πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε στα εξής τηλέφωνα:   26410 25392, 2641363405, 26413 63408.

Ο αντιδήμαρχος Πρόνοιας, Κώστας Καλαντζής

Σύμφωνα με τον αρμόδιο αντιδήμαρχο, Κώστα Καλαντζή, η προθεσμία αναμένεται να διαρκέσει μέχρι και το τέλος Ιουλίου και αφού πρώτα οι ενδιαφερόμενοι ολοκληρώσουν τις διαδικασίες υποβολής των φορολογικών τους δηλώσεων.

«Ο αριθμός των αιτούντων συμπολιτών μας αναμένεται να αυξηθεί το προσεχές διάστημα. Ήδη καταγράφεται αύξηση του ενδιαφέροντος κατά περίπου 15% σε σχέση με πέρυσι όταν 1.100 ήταν οι οικογένειες από την περιοχή μας, που εντάχθηκαν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Αγρινίου. Να ξεκαθαρίσω επίσης επειδή ακούγονται διάφορα, ότι οι δικαιούχοι Ρομά από την περιοχή μας δεν ξεπερνούν το 9% επί του συνόλου» σημείωσε ο κ. Καλαντζής.

Παράλληλα όπως έκανε γνωστό ο αντιδήμαρχος Πρόνοιας, σύντομα στο Αγρίνιο, θα λειτουργήσει και δεύτερο Κέντρο Κοινότητας, για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών. Ο Δήμος Αγρινίου, αυτή την περίοδο βρίσκεται σε φάση αναζήτησης χώρου.

Εφημερίδα “Συνείδηση”

sinidisi.gr

Πολυμέσα

Διαβάστηκε 1202 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.