Πέμπτη, 18η Απριλίου 2024  6:08 μμ
 
wm small
Πέμπτη, 18 Ιουνίου 2020 18:23

Πρόσληψη ιατρού ΩΡΛ στο νοσοκομειο Αγρινίου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το
Με απόφαση του διοικητή της 6ης ΥΠΕ που αναρτήθηκε στη “Διαύγεια”, εγκρίθηκε η πρόσληψη επικουρικού ιατρού ειδικότητας ΩΡΛ για την κάλυψη επιτακτικών αναγκών του νοσοκομείο Αγρινίου με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου.

Η διάρκεια της σύμβασης είναι είκοσι τέσσερις 24 μήνες και λήγει αυτοδίκαια μόλις συμπληρωθεί ο ανωτέρω χρόνος.

Στη σχετική απόφαση ακόμη αναφέρεται:

“Ο ιατρός προσλαμβάνεται με καθεστώς πλήρους και αποκλειστικής απασχόλησης και της καταβάλλονται κατά μήνα οι μηνιαίες αποδοχές πρωτοδιόριστου γιατρού Ε.Σ.Υ με βαθμό Επιμελητή Β΄.

Σε εκτέλεση της παρούσας θα υπογραφεί σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου από τον αναφερόμενο ιατρό και το ΓΝ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ ΝΜ ΑΓΡΙΝΙΟΥ, φωτοαντίγραφο της οποίας αποστέλλεται στη Διοίκηση της 6ης ΥΠΕ και στο Υπουργείο Υγείας.

Ο ιατρός εντός επτά ημερολογιακών ημερών από της κοινοποίησης της απόφασης, οφείλει να παρουσιασθεί στο ΓΝ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ – Νοσηλευτική Μονάδα Αγρινίου για ανάληψη υπηρεσίας.

agrinionews.gr
 
Διαβάστηκε 1841 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Στην ίδια κατηγορία