Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  6:49 πμ
 
wm small
Πέμπτη, 18 Ιουνίου 2020 13:45

«Πράσινο φως» για το Ξάνθη-Παναιτωλικός

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Την άδεια για τη διεξαγωγή αγώνων στην ακριτική πόλη έδωσε η υγειονομική επιτροπή της ΓΓΑ, με τον όρο ωστόσο να διαμένουν οι φιλοξενούμενες ομάδες εκτός του νομού Ξάνθης.

Κανονικά θα διεξαχθεί την προσεχή Κυριακή (21/6) ο αγώνας της Ξάνθης με τον Παναιτωλικό, παρά τα κρούσματα κορωνοϊού που έχουν εμφανιστεί στην ακριτική πόλη το τελευταίο διάστημα.

Η υγειονομική επιτροπή της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού άναψε το “πράσινο φως” για διεξαγωγή αγώνων στην Ξάνθη, με την προϋπόθεση όμως οι φιλοξενούμενες ομάδες να διαμένουν εκτός του νομού κι επίσης να μετακινούνται προς το γήπεδο αμέσως πριν το παιχνίδι, αλλά και να αποχωρούν άμεσα μετά το τέλος της αναμέτρησης.

Μετά από αυτή την εξέλιξη ανοίγει ο δρόμος για να ορίσει η Superleague άμεσα και το αναβληθέν παιχνίδι της πρεμιέρας των πλέι άουτ, ανάμεσα σε Ξάνθη και Ατρόμητο.

sdna.gr

Διαβάστηκε 1480 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.