Πέμπτη, 25η Απριλίου 2024  3:13 μμ
 
wm small
Πέμπτη, 18 Ιουνίου 2020 11:51

Κλιμάκιο του ΕΟΔΥ στο 1ο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Αγρινίου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Η εκπαιδευτική κοινότητα του σχολείου μας, ευχαριστεί θερμά  το οργανωμένο συνεργείο της Κινητής Ομάδας Υγείας του ΕΟΔΥ, που λειτουργεί στην περιοχή του Αγρινίου, υπό την εποπτεία  του συντονιστή της 3ης ΤΟΜΥ κ Ποσονίδη,  επειδή στα πλαίσια των προληπτικών μέτρων που λαμβάνονται για τον περιορισμό της διάδοσης του νέου κορωνοϊού COVID-19, σε συνεννόηση με το προσωπικό του σχολείου και την  συγκατάθεση των γονέων, επισκέφτηκαν στις 11 Ιουνίου τη σχολική μονάδα του 1ου Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Αγρινίου και προέβησαν στη λήψη φαρυγγικού επιχρίσματος για την ανίχνευση πιθανών κρουσμάτων του νέου κορωνοϊού.

Η λήψη επιχρίσματος,  πραγματοποιήθηκε  σύμφωνα με όλα τα ισχύοντα πρωτόκολλα του ΕΟΔΥ,  σε ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα  του Σχολείου  και αφορούσε τους μαθητές και το προσωπικό.

Ο διευθυντής του σχολείου

ΔΕΛΗΓΙΑΝΝΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 1055 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.