Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τετάρτη, 17 Ιουνίου 2020 17:37

Αποχαιρετιστήριο τσίκνισμα για τους αποφοιτήσαντες του 1ου Παπαστρατείου Γυμνασίου Αγρινίου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Με ψήσιμο σουβλακιών, κέφι και χορό πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 15 Ιουνίου 2020 η τελετή αποφοίτησης για τους μαθητές της 3ης τάξης του 1ου Παπαστατείου Γυμνασίου Αγρινίου. Με σύμμαχο τον καλό καιρό και την καλή διάθεση διδάσκοντες και διδασκόμενοι γλέντησαν μαζί το τέλος της χρονιάς και ευχήθηκαν καλό καλοκαίρι. Το AgrinioBestOf.gr βρέθηκε εκεί και μίλησε με τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων καθώς και με την Διευθύντρια του Γυμνασίου.

images 06

images 13

images 08

Η κα Γεωργιάδη Δέσποινα,  Διευθύντρια του 1ου Παπαστρατείου Γυμνασίου Αγρινίου δήλωσε στην Χρύσα Σπαή: Σήμερα αποδεχθήκαμε την πρόταση των μαθητών της 3ης Γυμνασίου να κάνουμε μια τελετή αποφοίτησης εδώ στον προαύλειο χώρο του σχολείου λαμβάνοντας φυσικά όλα τα μέτρα ασφαλείας για τον Κορωνοϊό και με κάθε δυνατή προσοχή. Λόγω της πανδημίας τα παιδιά δεν μπόρεσαν να κάνουν το ταξίδι που προγραμμάτισαν στην Κωνσταντινούπολη, για το οποίο δούλεψαν πάρα πολύ, συγκέντρωσαν χρήματα, με τον χορό τους καί άλλες δράσεις, όποτε είχαν κάθε δικαίωμα να χαρούν αποχαιρετώντας το σχολείο με μια καλή ανάμνηση. Θέλησαν να κάνουμε μια γιορτή στυλ τσικνοπέμτης. Ετσι σήμερα ψήνουμε σουβλάκια, διασκεδάζουμε, χορεύουμε. Επίσης ο Σύλλογος γονέων και Κηδεμόνων χαρίζει στα παιδιά μας απο ένα αναμνηστικό δώρο, να το έχουν στην πορεία της ζωής τους και να θυμούνται το 1ο Γυμνάσιο Αγρινίου απο το οποίο πέρασαν.

images 12

Ποιά ήταν τα εφόδια που πήραν τα παιδιά όλα αυτά τα τρία χρόνια στο σχολείο σας και θα τα κουβαλούν μαζί τους για πάντα;

Ελπίζουμε να τα κουβαλούν για πάντα μαζί τους. Προσπαθήσαμε όλοι οι καθηγητές να δώσουμε στα παιδιά μας πρώτα απο όλα αξίες. Δεύτερον μια διαπαιδαγώγηση που δεν την βρίσκουν έυκολα σήμερα τα παιδιά στην κοινωνία. Γιατί οι γονείς με τις δουλειές τους δεν έχουν τον απαιτούμενο χρόνο να ασχοληθούν με τα παιδιά τους. Αρα το σχολείο είναι υπεύθυνο πρώτα για την διαπαιδαγώγηση και μετά για το γνωστικό επίπεδο δηλαδή να αποκτήσουν γνώσεις οι οποίες θα τους είναι χρήσιμες στην πορεία της ζωής τους,επίσης κοινωνικοποιήθηκαν, μέσω του Σχολικού Συναιτερισμού μπαίνοντας στον ρόλο του πωλητή (κατά κάποιο τρόπο) και πιστεύω οτι όλα τα εφόδια που θα χρειαστούν στην ζωή τους το σχολείο φρόντισε και τους τα έδωσε, μέσα απο τον κόπο και την δουλειά που έκαναν όλοι οι εκπαιδευτικοί.

Ένα μήνυμα για την συνέχεια.

Εύχομαι στους μαθητές μας να είναι προσεκτικοί στην ζωή τους να έχουν υγεία και να προοδεύουν συνεχώς. Στους γονείς εύχομαι να έχουν δύναμη να ασχολούνται με τα παιδιά τους όσο το δυνατό περισσότερο και για τους καθηγητές μας καλή ξεκούραση αλλά να μην χάσουμε την επαφή με το γνωστικό μας αντικείμενο ώστε τον Σεπτέβριο να είμαστε έτοιμοι για την νεα χρονιά.

images 19

images 09

Απο τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων η  κα Αγγελική Ζανιά - μέλος του ΔΣ - δήλωσε στην Χρύσα Σπαή: Ο Συλλογός μας σε συνεργασία με την διεύθυνση και το δεκαπενταμελές του Σχολείου αποφάσισε να αποχαιρετίσουμε το έτος με έναν διαφορετικό τρόπο. Λαμβάνοντας υπόψιν οτι τα παιδιά είχαν μαζέψει χρήματα να πάνε εκδρομή στην Κωνσταντινούπολη, η οποία ακυρώθηκε λόγω πανδημίας, πήραν την απόφαση να κάνουν ορισμένες δράσεις. Μια απο αυτές είναι και η σημερινή όπου ψήνουμε σουβλάκια και διασκεδάζουμε. Με τα εναπομείναντα χρήματα θα προσφέρουμε είδη πρώτης ανάγκης σε διάφορα ιδρύματα. Μπράβο στα παιδιά που πήραν την πρωτοβουλία να κάνουν τέτοιες δράσεις. Εμείς σαν Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων πήραμε κάποια συμβολικά δωράκια για τα παιδιά της 3ης Γυμνασίου, για να θυμούνται τα χρόνια που περάσανε στο σχολείο μας και τους ευχόμαστε καλή σταδιοδρομία σε ότι και να κάνουν. Ευχαριστούμε πολύ και εσάς και σας ευχόμαστε καλό καλοκαίρι.

images 10

images 18

Τμήμα Παραγωγής Ειδήσεων και Ενημέρωσης του AgrinioBestOf.gr

Διαβάστηκε 3494 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 05 Φεβρουαρίου 2021 23:37
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Χρύσα Σπαή

Η Χρύσα Σπαή τελείωσε Δημοσιογραφία στα Δ.Ι.Ε.K. Αγρινίου και συνεργάζεται με το AitoloakarnaniaBest.gr γράφοντας άρθρα και κάνοντας συνεντεύξεις. Πιστεύει οτι η περιοχή μας έχει να δείξει ενδιαφέρουσα πολιτιστική κίνηση, ενδιαφέροντες ανθρώπους και υπέροχα τοπία και μέσω της δουλειάς της στο παρών site, θα προσπαθήσει να τα αναδείξει. Εκτός αυτού έχει επιμορφωθεί σε θέματα συνεχούς επαγγελματικής κατάρτισης, τουρισμού, μάρκετινγκ και διαφήμησης. Διαθέτει επίσης τίτλους σπουδών ηθοποιίας και βιβλιοθηκονομίας. 

facebook.com/profile.php?id=100009676997033