Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  9:02 πμ
 
wm small
Τρίτη, 16 Ιουνίου 2020 17:48

Δώδεκα εργαζόμενοι κατέσχεσαν τον λογαριασμό της ΔΕΥΑΜ- Κινδυνεύουν να μείνουν απλήρωτοι όλοι

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Απλήρωτοι κινδυνεύουν να μείνουν οι υπάλληλοι της ΔΕΥΑΜ μετά την κατάσχεση που έκαναν στον έναν και μοναδικό λογαριασμό της επιχείρησης 12 εργαζόμενοι.

Πιο συγκεκριμένα, οι 12 εργαζόμενοι προσέφυγαν στην Δικαιοσύνη διεκδικώντας τα χρήματα που περικόπηκαν από τους μισθούς τους την εποχή της οικονομικής κρίσης της χώρας.

Έτσι εξασφάλισαν την 23 /2020 απόφαση του Ειρηνοδικείου Μεσολογγίου, μετα από αγωγή που κατέθεσαν και η οποία δεν έχει γίνει ακόμη αμετάκλητη.

Ωστόσο προέβησαν στην κατάσχεση ποσού της τάξης 100.000 ευρώ στον μοναδικό λογαριασμό που έχει η ΔΕΥΑΜ και χρησιμοποιείται για τη μισθοδοσία των υπαλλήλων.

Κατόπιν αυτού και αν δεν γίνει δεκτή η ανακοπή και η αίτηση αναστολής που κατέθεσε η επιχείρηση, υπάρχει σοβαρός κίνδυνος να μην καταβληθούν οι μισθοί.

Αυτό σημαίνει ότι εξαιτίας των 12 δεν θα πάρουν τα χρήματά τους και οι υπόλοιποι, από μια επιχείρηση που ούτως ή άλλως, από οικονομικής πλευράς, βρίσκεται στο κόκκινο…

ΒΑΣΩ ΒΗΤΤΑ

Πηγή: aixmi-news.gr

Διαβάστηκε 1066 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.