Σάββατο, 20η Απριλίου 2024  10:17 πμ
 
wm small
Τρίτη, 16 Ιουνίου 2020 15:36

Συνεχίζονται οι Δηλώσεις ΟΣΔΕ, αλλά με ποινή

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Σε πλήρη εγρήγορση η Ένωση Αγρινίου, ώστε να καλύψει σε άμεσο χρόνο το σύνολο των αναγκών.


Μέχρι την Παρασκευή 10 Ιουλίου έχουν προθεσμία οι παραγωγοί να υποβάλουν τη Δήλωση ΟΣΔΕ, στο εξής με την προβλεπόμενη ποινή της μη εμπρόθεσμης υποβολής.


H προθεσμία εμπρόθεσμης υποβολής των Αιτήσεων Ενιαίας Ενίσχυσης (δηλώσεις ΟΣΔΕ) έληξε χθες και σύμφωνα με τα επιβαλλόμενα από τις αρμόδιες αρχές στο εξής θα υπάρχει η προβλεπόμενη ποινή.

Πιο συγκεκριμένα και σύμφωνα με τη σχετική εγκύκλιο του ΟΠΕΚΕΠΕ, εκτός από τις περιπτώσεις ανωτέρας βίας και τις εξαιρετικές περιστάσεις, η υποβολή της ενιαίας αίτησης ενίσχυσης από σήμερα συνεπάγεται μείωση των ποσών που ο κάτοχος εκμετάλλευσης θα είχε δικαίωμα να λάβει ως ενίσχυση, εάν η αίτηση είχε υποβληθεί εμπρόθεσμα, κατά 1% ανά εργάσιμη ημέρα.

Αυτό ισχύει  μέχρι τις 10/7/2020. Μετά την ημερομηνία αυτή οι αιτήσεις θα θεωρούνται απαράδεκτες και δεν θα πληρώνονται από τον ΟΠΕΚΕΠΕ.

Η Ένωση Αγρινίου ενημερώνει τους παραγωγούς που δεν φρόντισαν να προσέλθουν και εμπρόθεσμα να υποβάλουν την Αίτησή τους, ότι το Κέντρο Υποστήριξης Αγροτών στα κεντρικά μας γραφεία στην Παπαϊωάννου 23, τα υποκαταστήματα και τα συνεργεία μας σε ολόκληρη την Αιτωλοακαρνανία εξακολουθούν να βρίσκονται σε πλήρη λειτουργία, επαρκώς στελεχωμένα προκειμένου με τον καλύτερο δυνατό τρόπο να καλύψουν το σύνολο των αναγκών.

Περισσότερες πληροφορίες και ραντεβού στα τηλέφωνα 2641.0.69017 και 2641.0.69034.  

Διαβάστηκε 1423 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Στην ίδια κατηγορία