Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  9:02 πμ
 
wm small
Τρίτη, 16 Ιουνίου 2020 00:26

Παναιτωλικός - ΑΕΛ 3-0 (Δηλώσεις Προπονητών)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Χάβος: «Μας απελευθέρωσε το πρώτο γκολ γιατί είχαμε μεγάλο άγχος»

Ο τεχνικός του Παναιτωλικού στάθηκε στο πρώτο γκολ απέναντι στην ΑΕΛ που απελευθέρωσε τους παίκτες του για να πάρουν ένα σημαντικό τρίποντο για τη μάχη της σωτηρίας.

Αναλυτικά όσα είπε ο Χάβος στην ΕΡΤ:

«Και στο πρώτο μέρος προσπάθησαν τα παιδιά, αλλά μας έλειπε το γκολ, γιατί αμυντικά δεν κινδυνεύαμε. Στο δεύτερο ημίχρονο το γκολ που βάλαμε νωρίς απελευθέρωσε τους παίκτες γιατί το άγχος ήταν μεγάλο καθώς έπρεπε οπωσδήποτε να παίρναμε τους τρεις βαθμούς».

Για το ματς με την Ξάνθη: «Εμείς πρέπει να κοιτάμε την ομάδα μας, ο Παναιτωλικός πρέπει να πηγαίνει πάντα για τη νίκη. Όλα τα παιχνίδια θα είναι δύσκολα. Σεβόμαστε την Ξάνθη, αλλά δεν φοβόμαστε κανέναν αντίπαλο».

Γρηγορίου: «Κάναμε δώρο τα δύο γκολ, δεν μας αρμόζει να είμαστε αδιάφοροι»

Ο τεχνικός της ΑΕΛ στάθηκε στα εύκολα γκολ που δέχθηκε η ομάδα του από τον Παναιτωλικό, επισημαίνοντας πως η αδιαφορία δεν αρμόζει στην ιστορία του συλλόγου.

Αναλυτικά όσα είπε ο Γρηγορίου στην ΕΡΤ:

«Το βαθμολογικό κίνητρο το είχε ο Παναιτωλικός. Είναι τεράστιο ως κίνητρο. Το πρώτο μέρος ήταν μοιρασμένο, στο δεύτερο ημίχρονο κάναμε δώρο τα δύο πρώτα γκολ και κυρίως από ατομικά λάθη βρεθήκαμε πίσω στο σκορ με 2-0. Είναι δύσκολο να αντιδράσεις τέτοια εποχή και να μπεις στο συγκεκριμένο ματς. Εκεί χάθηκε το παιχνίδι. Θα πρέπει όλοι μαζί να επανέλθουμε σε προ κορονοϊού κατάσταση και να κλείσουμε τη χρονιά έτσι όπως αρμόζει».

Για το αν χτίζει ήδη την επόμενη χρονιά: «Είναι δεδομένο ότι κοιτάζουμε και την επόμενη αλλά η φετινή χρονιά δεν έχει τελειώσει και το έχω τονίσει στα παιδιά. Εκπροσωπούμε μια φανέλα με τεράστια ιστορία και δεν αρμόζει σε εμάς να είμαστε αδιάφοροι λόγω και της προσπάθειας που είχε γίνει ως τώρα. Θα κάνουμε μια συζήτηση με τους παίκτες για να μπορέσουμε να το αλλάξουμε. Όσον αφορά το πλάνο για τη νέα χρονιά, σίγουρα θα δούμε και θα δοκιμάσουμε και κάποια παιδιά για να δούμε τι μπορούμε να πάρουμε από αυτά, αλλά αυτό δεν είναι το ζητούμενο αυτή τη στιγμή».

gazzeta.gr

Διαβάστηκε 1638 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.