Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  11:14 πμ
 
wm small
Δευτέρα, 15 Ιουνίου 2020 14:25

Εκτός ΕΝΦΙΑ τα αγροτεμάχια και το 2020

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ρύθμιση στο κατατεθέν σχέδιο νόμου με τίτλο «Πλαίσιο χορήγησης μικροχρηματοδοτήσεων, ρυθμίσεις χρηματοπιστωτικού τομέα και άλλες διατάξεις», που κατατέθηκε στις 12 Ιουνίου στην Βουλή.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το σχέδιο νόμου του υπουργείου Οικονομικών, επί του άρθρου 35 επεκτείνεται και για το έτος 2020 η απαλλαγή των αγροτεμαχίων των φυσικών προσώπων από τον συμπληρωματικό ΕΝ.Φ.Ι.Α., με στόχο τη φορολογική ελάφρυνση των φορολογουμένων.

Με την προτεινόμενη διάταξη της παραγράφου 2 χορηγείται και για το έτος 2020 η ίδια μείωση που χορηγήθηκε και για το έτος 2019 στο συνολικό ποσό του ΕΝ.Φ.Ι.Α. φυσικών προσώπων ανάλογα με τη συνολική αξία της περιουσίας τους, με σκοπό τον εξορθολογισμό του συγκεκριμένου φόρου και τη φορολογική ελάφρυνση των φορολογουμένων.

Διαβάστηκε 1279 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Στην ίδια κατηγορία