Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  10:13 πμ
 
wm small
Δευτέρα, 15 Ιουνίου 2020 00:43

Το Καινούργιο τίμησε την Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντή Αιμοδότη (φωτο)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η εθελοντική αιμοδοσία που διοργάνωσε ο Σ.Ε.Α Καινουργίου “Η Χρυσοχεριά ” στο Κοινοτικό κατάστημα Καινουργίου με την υποστήριξη του τμήματος Αιμοδοσίας του νοσοκομείου Αγρινίου.

Ο Σύλλογος και φίλοι του Συλλόγου τίμησαν την Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντή Αιμοδότη που κάθε χρόνο γιορτάζεται στις 14 Ιούνη.

Ειδικότερα,πολλά μέλη του συλλόγου αλλά και αρκετοί πολίτες από διπλανές ενότητες και το Αγρίνιο προσήλθαν στηρίζοντας την προσπάθεια του Συλλόγου συνεισφέροντας ουσιαστικά μέσω της εθελοντικής αιμοδοσίας σε όσους συνανθρώπους μας χρειάζονται αίμα.

Συγκεντρώθηκαν πολύτιμες μονάδες αίματος ,ενώ η συμμετοχή κρίνεται ικανοποιητική. Αυτή ήταν η 3η κατά σειρά προγραμματισμένη αιμοδοσία για το έτος 2020,με την επόμενη να είναι τον Σεπτέμβριο.

Ο πρόεδρος του Συλλόγου Κοσμάς Τασούλης έκανε την ακόλουθη δήλωση: “Ήμερα γιορτής και προσφοράς για το Καινούργιο το οποίο τίμησε την Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντή Αιμοδότη με Εθελοντική Αιμοδοσία.Θέλω να ευχαριστήσω όλα τα μέλη του συλλόγου αλλά και τους πολίτες που συμμετείχαν στην σημερινή αιμοδοσία προσφέροντας το αίμα τους.Επίσης ευχαριστώ το προσωπικό του τμήματος αιμοδοσίας του νοσοκομείου Αγρινίου με την συνεργασία του οποίου ολοκληρώθηκε μια ακόμη επιτυχημένη αιμοδοσία”.

kainourgiopress.gr 

Διαβάστηκε 1291 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.