Τρίτη, 23η Απριλίου 2024  8:01 πμ
 
wm small
Κυριακή, 14 Ιουνίου 2020 13:22

“Κλείδωσαν” τα δύο γκρουπ

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Μόλις πέντε αγώνες (από τους 28) των Play-out χρειάστηκε να γίνουν για να εξασφαλίσουν την παραμονή τους οριστικά πέντε ομάδες και να μείνουν τρεις να παλεύουν για τη σωτηρία.

Αστέρας, Ατρόμητος, Λαμία, ΑΕΛ, Βόλος, απέχουν ήδη 13 και πλέον βαθμούς από την προτελευταία θέση και ότι κι αν γίνει στο υπόλοιπο της διαδικασίας ανανέωσαν την παρουσία τους στη Super League 1 και για την επόμενη σεζόν.

Η χθεσινή νίκη του Βόλου επί της Ξάνθης δεν επέτρεψε να μειωθεί η απόσταση των δύο, οπότε δεν μπορεί να εμπλακεί τέταρτη ομάδα στη μάχη της παραμονής. Απλώς το ενδεχόμενο να αντιμετωπίσει πρόβλημα με τη συμμετοχή του στο Europa League ο Άρης (λόγω του παλιού ΑΦΜ), αφήνει ένα παράθυρο στις πέντε ομάδες να πάρουν το εισιτήριο τερματίζοντας στην 7η θέση.

Για τρεις ομάδες κάθε ματς που ακολουθεί είναι «ο θάνατό σου η ζωή μου». Χάνοντας η Ξάνθη στο Βόλο δίνει το δικαίωμα στον Παναιτωλικό να την προσπεράσει αν κερδίσει αύριο την ΑΕΛ. Και την επόμενη αγωνιστική να κονταροχτυπηθούν σ’ ένα αγώνα σαν τελικό στην Ξάνθη (Αν γίνει). Ο δε τελευταίος Πανιώνιος (ο μόνος της «ουράς» που μετράει νίκη έως τώρα) να ελπίζει κι αυτός ακόμα και στην απ’ ευθείας παραμονή, καθώς είναι στο -4 απ’ τη 12η θέση.

Μετά τον σαφέστατο πλέον χωρισμό των οχτώ ομάδων σε δύο γκρουπ, αυξάνει βέβαια ο κίνδυνος κάποιες απ’ τις αδιάφορες ομάδες να παίξουν ρυθμιστικό ρόλο στη μάχη της παραμονής. Παίζοντας κάποια ματς με περισσότερο ζήλο και κάποια με λιγότερο…

agrinio-sports.gr

Διαβάστηκε 1681 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.