Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  5:26 πμ
 
wm small
Σάββατο, 13 Ιουνίου 2020 22:29

Αναβάλλεται και του Παναιτωλικού;

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Η υπόνοια ότι η Super League κωλυσιεργεί στον ορισμό του αγώνα Ξάνθη – Ατρόμητος που αναβλήθηκε την προηγούμενη εβδομάδα, έγινε πλέον βεβαιότητα. Αφού δεν ορίστηκε ως τώρα αποκλείεται να γίνει την ερχόμενη Τετάρτη, οπότε ενισχύονται οι υπόνοιες για “μαγειρέματα” που βολεύουν τις ομάδες, αλλά αλλοιώνουν ξεκάθαρα τη διαδικασία των Play-out.

Το μόνο επιχείρημα που μπορεί να επικαλεστεί η διοργανώτρια είναι ότι ο αυξημένος αριθμός κρουσμάτων στην ευρύτερη περιοχή της Ξάνθης, την αναγκάζουν να πάει ακόμα πιο πίσω τον αγώνα. Αν αυτός είναι ο λόγος που δεν μπορεί να γίνει την Τετάρτη 17 Ιουνίου η αναμέτρηση Ξάνθη – Ατρόμητος, τότε οφείλει μέσα στην εβδομάδα να αναβάλει και τον αγώνα της Κυριακής 21 Ιουνίου Ξάνθη – Παναιτωλικός!

Γιατί, είναι αδύνατον στις τρεις μέρες που μεσολαβούν να εκλείψουν οι σοβαροί λόγοι δημόσιας υγείας. Άλλωστε ανέβαλε τον πρώτο αγώνα όταν η περιοχή παρουσίαζε συγκεκριμένο αριθμό κρουσμάτων. Από τότε ο αριθμός αυξήθηκε κατακόρυφα και η Πολιτεία επέβαλε τοπικούς περιορισμούς και απαγορεύσεις.

agrinio-sports.gr

Διαβάστηκε 1825 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.