Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  11:14 πμ
 
wm small
Σάββατο, 13 Ιουνίου 2020 13:46

Τακτική Γενική Συνέλευση του Α.Σ. Μεσολογγίου-Ναυπακτίας ‘’Η ΕΝΩΣΗ’’

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Το Σάββατο 6 Ιουνίου 2020 πραγματοποιήθηκε η Τακτική Γενική Συνέλευση των Μελών του Αγροτικού Συνεταιρισμού Μεσολογγίου-Ναυπακτίας ‘’Η Ένωση’’ στον χώρο του Εκκοκκιστηρίου Βάμβακος στο Νεοχώρι, με θέματα ημερήσιας διάταξης:

Έγκριση ισολογισμού χρήσης 2018 με των μετ’ αυτού Οικονομικών Καταστάσεων
Απαλλαγή από κάθε ευθύνη των μελών του Δ.Σ. καθώς και των ελεγκτών για την ανωτέρω χρήση.
Ορισμός ελεγκτών για την νέα χρήση (2019) και καθορισμός της αμοιβής των.
Φέτος για πρώτη φορά η Γενική Συνέλευση πραγματοποιήθηκε σε έναν από τους παραγωγικούς χώρους του Συνεταιρισμού, σηματοδοτώντας μία νέα αρχή επαφών της Νέας Διοίκησης με τους παραγωγούς.

Κατά την διάρκεια των εργασιών έγινε ανασκόπηση των πεπραγμένων της χρήσης του 2018 και δόθηκαν ομόφωνα οι εξουσιοδοτήσεις στην Διοίκηση για την νέα χρήση του 2019. Σύμφωνα με το πρόγραμμα της ημερήσιας διάταξης, τα παριστάμενα Μέλη είχαν παράλληλα την ευκαιρία να διατυπώσουν προτάσεις και να θέσουν τις ερωτήσεις τους στο Διοικητικό Συμβούλιο, ασκώντας τον προβλεπόμενο ελέγχό τους. Στις ψηφοφορίες που ακολούθησαν τα Μέλη κατά πλειοψηφία ενέκριναν το Διοικητικό και Οικονομικό Απολογισμό της χρήσης 2018 καθώς και τις οικονομικές καταστάσεις από 01/01/2018-31/12/2018.

aixmi-news.gr

Διαβάστηκε 1648 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Στην ίδια κατηγορία