Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  8:46 μμ
 
wm small
Σάββατο, 13 Ιουνίου 2020 13:31

Με το βλέμμα στην 3η θέση

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Γράφει ο Highlander

Οι καλύτερες ελληνικές στοιχηματικές για το 2020

Μπορεί χθες να απείχαμε, αλλά προχθές επιβεβαιώθηκαμε με το διπλό της Γκόριτσα στην έδρα της Ιντερ Ζάπρεζιτς, μιας και η φιλοξενούμενη επικράτησε με 3-0 και με αυτόν τον τρόπο “πέρασε” το 2.10. Πάμε να δούμε τι μπορούμε να κρατήσουμε από το σημερινό πρόγραμμα.

Στη Λευκορωσία θα πέσει το βλέμμα μας και πιο συγκεκριμένα στην αναμέτρηση της Τορπέντο Μπελάζ με αντίπαλο την Ντινάμο Μπρεστ, δύο ομάδες οι οποίες κυνηγάνε την πρώτη τριάδα και την έξοδο στην Ευρώπη κατά συνέπεια. Η γηπεδούχος βασικά είναι σε αυτό το σημειο μιας και βρίσκεται στην 3η θέση, μόλις 2 βαθμούς μακριά από την Σαχτιόρ Σόλιγκορσκ και τέσσερις από την κορυφή, μετρώντας 4 νίκες, 4 ισοπαλίες και μία μόλις ήττα στα επτα τελευταία παιχνίδια της, ενώ έχει σκοράρει στα 5 από τα 7 πρόσφατα ματς.

Οσο για την Ντινάμο Μπρεστ, βρίσκεται στην 5η θέση, μόλις 3 βαθμούς πίσω από τη σημερινή αντίπαλό της, ενώ έρχεται από την τεράστια νίκη με 6-1 εντός έδρας με αντίπαλο την Μινσκ. Ηταν η δεύτερη νίκη στη σειρά, είχε προηγηθεί και η τεσσάρα επί της Ρουχ Μπρεστ εκτός έδρας, δείχνοντας ότι είναι σε ανοδική πορεία. Εχει σκοράρει 17 φορές στα τελευταία 7 παιχνίδια της και είναι πιθανόν να δούμε ανοικτό ρυθμό και στο ματς αυτό.

Πάμε στο συνδυαστικό goal/goal και over 2.5 σε απόδοση 2.30.

Διαβάστηκε 1675 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.