Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  12:36 μμ
 
wm small
Παρασκευή, 12 Ιουνίου 2020 20:42

ΕΟΦ: Προσοχή! Αποσύρονται από την αγορά γυαλιά πρεσβυωπίας

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Σύμφωνα με την τελευταία ανακοίνωση του, ο ΕΟΦ προειδοποιεί τον κόσμο αν έχει αγοράσει την παρακάτω μάρκα γυαλιών πρεσβυωπίας να σταματήσει να τα φοράει και να τα πετάξει άμεσα!

Την απαγόρευση διακίνησης και διάθεσης των γυαλιών πρεσβυωπίας Frog Optical, δεδομένου ότι το προϊόν κυκλοφορεί κατά παράβαση του άρθρου 14 της υπ΄αριθμ ΔΥ8δ/Γ.Π.οικ.130648/30-9-2009 περί υποχρέωσης εγγραφής στο μητρώο των κατασκευαστών για τη θέση στην αγορά ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Φαρμάκων.

Η εταιρεία PHARMAWAY- Γεώργιος Ραμμογιαννόπουλος, ως OBL-κατασκευαστής των προϊόντων οφείλει να παύσει άμεσα τη διάθεση του εν λόγω προϊόντος στην ελληνική αγορά μέχρις ότου γίνει η εγγραφή σύμφωνα με το παραπάνω άρθρο.

Τα σχετικά παραστατικά πρέπει να τηρούνται για διάστημα τουλάχιστον πέντε (5) ετών και να τίθενται υπόψη του ΕΟΦ, εφόσον ζητηθούν.

Δείτε την ανακοίνωση εδώ EOF

dikaiologitika.gr

Διαβάστηκε 1506 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.