Σάββατο, 20η Απριλίου 2024  2:08 μμ
 
wm small
Παρασκευή, 12 Ιουνίου 2020 20:41

Επικύρωση βαθμολογίων από την ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Π.Σ. ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ, προέβη στην επικύρωση των βαθμολογικών πινάκων των πρωταθλημάτων της κανονικής περιόδου της Α’ κατηγορίας, των αγώνων play-offs της Β’ κατηγορίας και των πρωταθλημάτων Κ-16 και Κ-14 της κανονικής περιόδου, λαμβάνοντας πάντα υπόψη:

α) το με αριθμό 9221/13-3-2020 έγγραφο της Ε.Π.Ο. με το οποίο η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ προβαίνει στην αναστολή όλων των ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων της Χώρας,

β) το με αριθμό 9986/8-5- 2020 έγγραφο της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ με το οποίο «αποφασίζει την λήξη όλων των πρωταθλημάτων των Ε.Π.Σ.

Η επικύρωση της οριστικής κατάταξης των ομάδων σε όλα τα πρωταθλήματα, θα γίνει με βάση τη βαθμολογία όπως διαμορφώθηκε κατά την διακοπή του.

Στα πρωταθλήματα Α’ κατηγορίας πρωταθλήτρια ανακηρύσσεται η ομάδα που είναι πρώτη στη βαθμολογία κατά την διακοπή τους και προβιβάζετε στην Γ’ Εθνική», γ) το άρθρο 20 παρ. 10 του Κ.Α.Π. και δ) το άρθρο 25 παρ. Β ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΡΟΒΙΒΑΣΜΟΣ της προκήρυξης πρωταθλημάτων μας 2019- 2020.

Δείτε αναλυτικά πατώντας ΕΔΩ

epikirosi

aitosports.gr

Διαβάστηκε 1789 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.