Παρασκευή, 19η Απριλίου 2024  8:33 μμ
 
wm small
Παρασκευή, 12 Ιουνίου 2020 20:16

Πρόσκληση στους Πολιτιστικούς Συλλόγους του δήμου Ξηρομέρου για τις εκδηλώσεις του καλοκαιριού

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Στα πλαίσια του προγραμματισμού για τις φετινές καλοκαιρινές εκδηλώσεις, λαμβάνοντας υπόψιν τους περιορισμούς λόγω της πανδημίας του του κορωνοϊού (COVID- 19), καλούνται από τον πρόεδρο του ΝΠΔΔ Περιβάλλον, Πολιτισμός, Αθλητισμος, Παιδεία και Κοινωνική Πρόνοια του δήμου Ξηρομέρου, οι Πολιτιστικοί Σύλλογοι που έχουν ως έδρα τα χωριά του Δήμου Ξηρομέρου να γνωστοποιήσουν το αργότερο μεχρι 3-7-2020, εάν έχουν προγραμματίσει κάποιες καλοκαιρινές εκδηλώσεις, καθώς και το είδος αυτών.

Επίσης θα πρέπει υποβάλλουν τα πρακτικά των γενικών συνελεύσεων των τελευταίων αρχαιρεσιών.

“Υπενθυμίζουμε ότι σε κάθε περίπτωση, οι όποιες εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν, θα πρέπει να πληρούν τους κανόνες ασφαλείας σύμφωνα με τις οδηγίες των αρμοδίων Υπουργείων και να τηρούνται πιστά τα υγειονομικά πρωτόκολλα< αναφέρεται ακόμη στην ανακοινωση του προέδρου του ΝΠΔΔ κ. Βασίλη Πολύζου.

Πηγή φωτο: http://mytikaspress.blogspot.com/

agriniopress.gr

Διαβάστηκε 1581 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.