Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  12:02 μμ
 
wm small
Πέμπτη, 11 Ιουνίου 2020 13:48

ΑΕΜ: Η έλλειψη Αθλητικών Υποδομών έφερε την παραίτηση του Δ.Σ

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Παρουσία λιγοστών φιλών (κάθε χρόνο και λιγότεροι) και μελών του διοικητικού συμβουλίου πραγματοποιήθηκε χθες ημέρα Τετάρτη 10 Ιουνίου η Γενική Συνέλευση για την ΑΕΜ.

Αφού παρουσιάστηκε ο οικονομικός και διοικητικός απολογισμός της χρονιάς ο όποιος και έγινε αποδεκτός από τους παραβρισκόμενους, ανακοινώθηκε ότι το υπάρχον διοικητικό συμβούλιο δεν προτίθεται να συνεχίσει για την νέα χρόνια.

Σε ερωτήσεις που έγιναν για το τι οδήγησε σε αυτή την απόφαση, το μεγάλο αγκάθι και ανυπέρβλητο πρόβλημα όλα αυτά τα χρόνια είναι ένα για το ιστορικό σωματείο, η έλλειψη στοιχειωδών αθλητικών υποδομών (γήπεδα, αποδυτήρια κλπ) τα οποία και λόγω της Εθνικής κατηγορίας θα πρέπει να πληρούν κάποιες προϋποθέσεις.

Αυτό που διαμήνυσαν τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου είναι ότι το όραμα που έχουμε για το αύριο του συλλόγου που την χρόνια που μας έρχεται θα κλείσει 90 ΧΡΟΝΙΑ, δεν μπορεί να συμβαδίσει με την ομάδα να μην μπορεί να αγωνιστή στην φυσική της έδρας, και κάθε εβδομάδα να τρέχει από χωριό σε χωριό και να παρακαλάει ώστε να κάνει προπόνηση. Όλο αυτό είναι μεγάλος ανασταλτικός παράγοντας και στην σύναψη συμφωνιών με παίκτες που θέλουμε να φέρουμε στην ομάδα και αυτό το βιώσαμε και την χρονιά που μας πέρασε.

Σε ότι αφορά την κόντρα η οποία έχει ξεσπάσει το τελευταίο διάστημα με το Δήμο Μεσολογγίου και το Πνευματικό Κέντρο, ανέφεραν ότι επανειλημμένα κάναμε πολλές προσπάθειες για συνάντηση με τον Δήμαρχο αλλά απάντηση δεν πήραμε. Εμείς δεν μπήκαμε στην ΑΕΜ για να κάνουμε αντιπολίτευση ούτε σε μια τετραετία να βάλουμε για (Δήμαρχοι – δημοτικοί σύμβουλοι), το ότι μπορεί στο υπάρχον διοικητικό συμβουλιο να υπήρχαν δυο εκλεγμένοι δημοτικοί σύμβουλοι από την αντιπολίτευση δεν σημαίνει για εμάς κάτι. Αξιοπρεπείς αθλητικές υποδομές ζητήσαμε, όχι οικονομική βοήθεια από τον Δήμο. Δεν γίνεται η πρωτεύουσα του νομού να μην έχει τα στοιχειώδη σε αθλητικές υποδομές.

Τώρα όσον αφορά το αύριο της ομάδας, αυτό που ειπώθηκε από μέλος του διοικητικού συμβουλίου το όποιο είναι διατεθειμένο να κάνει κάποιες απέλπιδες προσπάθειες μαζί με τρεις τέσσερις ακόμα ανθρώπους οι οποίοι έχουν ξανά εμπλακεί σε διοικητικά σχήματα ανά περιόδους μήπως και βρεθεί κάποια διάδοχη κατάσταση. Αλλιώς, όπως διαμηνύθηκε ώστε να το γνωρίζουν όπως ανέφερε χαρακτηριστικά όλοι, η ομάδα θα δηλώσει τη νέα χρονιά συμμετοχή στο τοπικό και θα κατέβει με παιδιά των Ακαδημιών.

Διαβάστηκε 1676 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.