Πέμπτη, 25η Απριλίου 2024  10:58 πμ
 
wm small
Τρίτη, 09 Ιουνίου 2020 09:39

Λαμία - Παναιτωλικός 2-0 (Δηλώσεις Προπονητών)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Χάβος: «Μπήκαμε άνετοι, τώρα πρέπει να αντιδράσουμε»

Ο τεχνικός του Παναιτωλικού στάθηκε στο τρόπο που μπήκε η ομάδα του στο πρώτο μέρος και τόνισε πως το πιο σημαντικό πλέον είναι να βγάλουν αντίδραση οι παίκτες του.

Ο Μάκης Χάβος είπε στην κάμερα της ΕΡΤ μετά την ήττα με 2-0 από τη Λαμία:

«Η Λαμία ήταν καλύτερη στο πρώτο μέρος. Μπήκαμε άνετοι, χάνοντας τις πρώτες μπάλες. Δεν μπήκαμε με το πάθος που έπρεπε. Στο δεύτερο μέρος ισορροπήσαμε, παίξαμε στο δεύτερο μισό τον αντίπαλο, αλλά δεν βρήκαμε λύσεις. Μετά το δεύτερο γκολ τα πράγματα γίνανε δύσκολα. Δουλέψαμε και δουλεύουμε, έχουμε άλλα έξι ματς και είναι σημαντικό να αντιδράσουμε. Όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα, πρέπει να βλέπουμε διαφορετικά το κάθε παιχνίδι».


Μάντζιος: «Μπορούμε να διεκδικήσουμε την 7η θέση»

Ο τεχνικός της Λαμίας στάθηκε στην επιθετική λειτουργία της ομάδας του στο πρώτο μέρος και εμφανίστηκε αισιόδοξος ότι ο στόχος της 7ης θέσης είναι εφικτός.

Ο Άκης Μάντζιος είπε στην κάμερα της ΕΡΤ μετά τη νίκη με 2-0 επί του Παναιτωλικού:

«Ήταν ένα παιχνίδι που στο πρώτο μέρος ήμασταν καλύτεροι επιθετικά. Στο δεύτερο περισσότερο την κατοχή την είχε ο Παναιτωλικός, όμως δεν απειληθήκαμε ιδιαίτερα. Βρήκαμε το δεύτερο γκολ και κάναμε καλύτερη διαχείριση. Θεωρώ πως με τη σημερινή νίκη η υπόθεση που έχει να κάνει με τις ομάδες που βρίσκονται προς τα κάτω απομακρύνεται. Θεωρώ πως μπορούμε να διεκδικήσουμε την 7η θέση».

gazzeta.gr

 

Διαβάστηκε 1228 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.