Τρίτη, 23η Απριλίου 2024  8:31 μμ
 
wm small
Δευτέρα, 08 Ιουνίου 2020 13:23

Π. Παπαδόπουλος: Ο «αιφνιδιασμός» βρίσκεται στις μύχιες σκέψεις εκείνων που ψάχνουν «συνεταίρους» στην δική τους ανεπάρκεια!!

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Αγαπητή «ΑΙΧΜΗ»

Δεν επιθυμώ να υπεισέλθω σε όρους δημοσιογραφικής αντικειμενικότητας και δεοντολογίας , ούτε να υπενθυμίσω την σχέση πλέον του πρώην εκδότη σας με τον Δήμαρχο κ. Κώστα Λύρο (ειδικός συνεργάτης).

Τώρα ως προς τον «αιφνιδιασμό» μου σχετικά με την πρόταση –σωσίβιο του κ. Δημάρχου προς το πρόσωπό μου για την προεδρία τις Κοινωφελούς και προς αποκατάσταση της τάξης πραγμάτων και της αλήθειας, απευθύνω τα παρακάτω ερωτήματα:

  • Πως είναι δυνατόν να αποδεχόμουν μια πρόταση την στιγμή που ήδη είχα παραιτηθεί για τους λόγους που γνωρίζει το Δ.Σ. και την στιγμή που με χαρακτηρίσατε «δούρειο ίππο» , «λαϊκιστή» και παράγοντα που χρησιμοποιώ θεσμικούς ρόλους για την προσωπική μου ανέλιξη και επιβεβαίωση?
  • Πως είναι δυνατόν να «αδειάζετε» κυριολεκτικά τον πρόεδρο της επιχείρησης κ. Σωτηρακόπουλο και μάλιστα Δημόσια? Τον θεωρείτε ανίκανο? Αν ναι, τότε επιβεβαιώνονται πλήρως οι θέσεις που διατύπωσα στην παραίτησή μου!
  • Πως είναι δυνατόν να αποκρύπτετε ότι όταν έγινε η συγκεκριμένη «πρόταση» σας απάντησα ευθέως , ότι κανείς πλέον δεν δέχεται να συμπορευτεί μαζί σας? Πόσο μάλλον εγώ…

Ως εκ τούτου ο «αιφνιδιασμός» βρίσκεται στο κεφάλι και στις μύχιες σκέψεις εκείνων που μάταια πλέον ψάχνουν για «συνεταίρους» στην δική τους ανεπάρκεια…

Ευχαριστώ για την φιλοξενία

Παπαδόπουλος Παναγιώτης

Δημοτικός Σύμβουλος

Υ.Γ. Αυτές τις λαϊκίστικες φαιδρότητες όχι σε μένα κ. Λύρο …. Ψάξτε αλλού να ρίξετε τα  δίχτυα σας , αν και είναι τρύπια πλέον….

Διαβάστηκε 1273 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Τελευταία άρθρα