Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  1:30 μμ
 
wm small
Κυριακή, 07 Ιουνίου 2020 22:29

Ίσως να μην αρκεί η πολιτική βούληση, που ούτως ή άλλως παραμένει ζητούμενο

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Δεν ήταν ποτέ καλά τα πράγματα σε σχέση μετά πανεπιστημιακά τμήματα του Αγρινίου και ούτε τώρα φαίνεται τα πράγματα να βελτιώνονται.

Την προηγούμενη εβδομάδα η «Σ» αποκάλυψε πως το Υπουργείο Οικονομικών επιβεβαιώνει ότι  η παραχώρηση των 178 στρεμμάτων στο παλαιό αεροδρόμιο του Αγρινίου για την ανάπτυξη πανεπιστημιακού campus έχει αυτοδίκαια ανακληθεί, από τη στιγμή που ο σκοπός της παραχώρησης της έκτασης δεν υλοποιήθηκε εντός της προθεσμίας και απομένει η έκδοση σχετικής διαπιστωτικής πράξης.

Αυτή την εβδομάδα προέκυψε μια μερική έστω ανατροπή των δεδομένων σε σχέση με το αίτημα για επανίδρυση του Τμήματος Διαχείρισης Πολιτισμικού Περιβάλλοντος και Νέων Τεχνολογιών, καθώς διαφαίνεται πλέον πως το Πανεπιστήμιο Πατρών, αν δεν κωλυσιεργεί σίγουρα καθυστερεί την υπόθεση. Κάθε φορά όμως τα πράγματα δεν πήγαιναν καλά στο Αγρίνιο οι περισσότεροι εκτιμούσαν και εκτιμούν πως αυτό που λείπει για να λυθούν τα προβλήματα είναι η πολιτική βούληση.

Αυτή παραμένει είναι η αλήθεια πως παραμένει ζητούμενο, αν και τα συμβάντα των τελευταίων ετών δείχνουν πως ίσως να μην αρκεί, αφού στη… μέση υπάρχει και το αυτοδιοίκητο των Πανεπιστήμιων

Εφημερίδα “Συνείδηση” 

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 1410 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.