Τρίτη, 19η Μαρτίου 2024  5:20 πμ
 
wm small
Κυριακή, 07 Ιουνίου 2020 18:06

Με κέφι και συμμετοχή πραγματοποιήθηκε το χαλαρό αντάμωμα του Συλλόγου Γυναικών Καλυβίων

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Στα πλαίσια των προσπαθειών για σύσφιξη σχέσεων αλλά και συνάντησης για συζήτηση σε διάφορα θέματα ο "Σύλλογος Γυναικών Καλυβίων" οργάνωσε το βράδυ του περασμένου Σαββάτου 6/6/2020 σε ταβέρνα του χωριού συνάντηση όπου παρευρέθηκαν πολλά μέλη του συλλόγου. Το AgrinioBestOf.gr ήταν εκεί.

images 06

images 02

images 05

Η πρόεδρος του Συλλόγου κα Μαίρη Ζαπαντιώτη Στρατοπούλου δήλωσε στην Χρύσα Σπαή: «Στο τελευταίο Δ.Σ. που κάναμε έριξα την πρόταση για συνάντηση στο τραπέζι, καθότι λόγω του κορωνοϊού κλειστήκαμε μέσα τρείς μήνες. Bέβαια στο διάστημα αυτό πραγματοποιήθηκαν απο τον Συλλογό μας τρείς δράσεις, όπως η Εθελοντική αιμοδοσία, η διανομή μασκών σε ευπαθείς ομάδες στο χωριό, καθώς και δράση που αφορούσε καθαριότητα χώρων στα πλαίσια των προσπαθειών μας για ευαισθητοποίηση των πολιτών προς το περιβάλλον. Έτσι σήμερα κάναμε μια χαλαρή μάζωξη εδώ για να τα πούμε λίγο μεταξύ μας, με φαγητό και μουσική.»

images 04

Πως επηρεάστηκαν οι Ανθρώπινες σχέσεις από τον κορονοϊό;

Αυτό που άφησε ο κορονοϊός είναι ότι έφερε σε δύσκολη σχέση τους ανθρώπους καθότι έμειναν τρεις μήνες κλεισμένοι μέσα. Και αυτό σε όλο τον κόσμο. Όμως πρέπει να βλέπουμε τα πράγματα θετικά, η ζωή είναι απρόβλεπτη. Εμείς προσπαθούμε να περάσουμε το μήνυμα της ανιδιοτέλειας, της αγάπης και της προσφοράς στην κοινωνία μέσω του εθελοντισμού. Βέβαια ο φόβος υπάρχει ακόμα και για αυτό η προσέλευση σήμερα δεν είναι η αναμενόμενη. Πάντως καταβάλουμε προσπάθειες να επανέλθουμε στην προ κορονοϊού κανονικότητα.

images 01

images 03

images 07

Τμήμα Παραγωγής Ειδήσεων και Ενημέρωσης του AgrinioBestOf.gr

Διαβάστηκε 3774 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 05 Φεβρουαρίου 2021 23:38
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Χρύσα Σπαή

Η Χρύσα Σπαή τελείωσε Δημοσιογραφία στα Δ.Ι.Ε.K. Αγρινίου και συνεργάζεται με το AitoloakarnaniaBest.gr γράφοντας άρθρα και κάνοντας συνεντεύξεις. Πιστεύει οτι η περιοχή μας έχει να δείξει ενδιαφέρουσα πολιτιστική κίνηση, ενδιαφέροντες ανθρώπους και υπέροχα τοπία και μέσω της δουλειάς της στο παρών site, θα προσπαθήσει να τα αναδείξει. Εκτός αυτού έχει επιμορφωθεί σε θέματα συνεχούς επαγγελματικής κατάρτισης, τουρισμού, μάρκετινγκ και διαφήμησης. Διαθέτει επίσης τίτλους σπουδών ηθοποιίας και βιβλιοθηκονομίας. 

facebook.com/profile.php?id=100009676997033