Τρίτη, 19η Μαρτίου 2024  11:30 πμ
 
wm small
Σάββατο, 06 Ιουνίου 2020 16:27

Εκλογές στον Σύνδεσμο Προπονητών Ποδοσφαίρου Αιτωλοακαρνανίας

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Με ανακοίνωσή του ο Συνδέσμος Προπονητών Ποδοσφαίρου Ν. Αιτ/νίας ενημερώνει τα μέλη του για τη διενέργεια εκλογών την Κυριακή 14 Ιουνίου.

Αναλυτικά:

H E.E. του Συνδέσμου Προπονητών Ποδοσφαίρου Ν. Αιτ/νίας καλεί τα μέλη του στην Τακτική Γενική Συνέλευση την Κυριακή 14 Ιουνίου 2020 ώρα 6:00 μ.μ. έως 9:00 μ.μ.. στα γραφεία του Προυσιωτίσσης 15 Αγρίνιο (Γήπεδο Παναιτωλικού).

Η Γενική Συνέλευση είναι εκλογοαπολογιστική με θέματα ημερήσιας διάταξης τα κάτωθι:

Α) Διοικητικός και Οικονομικός Απολογισμός Απερχόμενης Ε.Ε.
Β) Εκλογή Εφορευτικής Επιτροπής για την διενέργεια των εκλογών.
Γ) Εκλογές για την ανάδειξη:
α) Εκτελεστικής Επιτροπής (Ε.Ε.)
β) Ελεγκτικής επιτροπής

Παρακαλούνται όσα μέλη ενδιαφέρονται για την υποβολή υποψηφιοτήτων να καταθέσουν την αίτηση τους μέχρι τη Πέμπτη 11 Ιουνίου 2020 είτε με email στη διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. είτε στoν Γραμματέα του Συνδέσμου κ. Θεοδοσίου.

Δικαίωμα υποβολής υποψηφιότητας έχουν τα μέλη που κατά την ημερομηνία υποβολής υποψηφιότητας είναι οικονομικά τακτοποιημένα προς τον Σύνδεσμο.

Επίσης δικαίωμα ψήφου έχουν τα μέλη που κατά την ημερομηνία των εκλογών είναι οικονομικά τακτοποιημένα προς τον Σύνδεσμο.

Τα μέλη για την ψηφοφορία μπορούν να τακτοποιήσουν τις οικονομικές τους εκκρεμότητες προς τον Σύνδεσμο και την ημέρα των εκλογών πριν την Γενική Συνέλευση.

agrinionews.gr

Διαβάστηκε 1863 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.