Τρίτη, 19η Μαρτίου 2024  6:51 πμ
 
wm small
Σάββατο, 06 Ιουνίου 2020 10:22

Λήξη μαθημάτων Κοινωνικού Φροντιστηρίου Αγρινίου (Δευ 8/6/2020 20:30)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Τη Δευτέρα 8 Ιουνίου 2020 και ώρα 8:30 μ.μ. θα πραγματοποιηθούν στον ανοιχτό χώρο του προαυλίου του Αγίου Δημητρίου οι λήξεις των μαθημάτων του Κοινωνικού Φροντιστηρίου Αγρινίου «Άγιος Ιωάννης ο Βραχωρίτης» και όλων των πνευματικών ευκαιριών της ενορίας του Αγίου Δημητρίου, δηλαδή κατηχητικών, κύκλων, χριστιανικών μαθημάτων, βυζαντινής μουσικής, εκμάθηση κιθάρας και μπουζουκιού, χορωδίας, χορού κτλ.

Η εορτή είναι αφιερωμένη στις δράσεις της τοπικής εκκλησίας κατά την περίοδο της καραντίνας εξαιτίας του κορονοϊού. Παράλληλα, θα γίνει και η βράβευση όλων των καθηγητών που πρόσφεραν φέτος στο Κοινωνικό Φροντιστήριο, αλλά και συγκεκριμένων προσώπων που βοήθησαν να διατηρηθεί το φιλανθρωπικό έργο της Ενορίας.

Στο τέλος, θα προσφερθεί ως κέρασμα χειροποίητο παγωτό από το φρέσκο γάλα του Κτήματος Ταξιαρχών που θα παρασκευάσουν οι εθελόντριες.

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 1478 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.