Τρίτη, 19η Μαρτίου 2024  8:31 πμ
 
wm small
Σάββατο, 06 Ιουνίου 2020 10:15

Ο Φίλιππος Σαμαλέκος νέος αντιδήμαρχος Ξηρομέρου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

O κ. Φίλιππος Σαμαλέκος από την Παλαιομάνινα, θα είναι ο νέος Αντιδήμαρχος του Δήμου Ξηρομέρου, που παίρνει τις αρμοδιότητες και τα καθήκοντα του κ. Κώστα Λαΐνά, που αποχωρεί από την θέση του Αντιδημάρχου.

Ο νέος Αντιδήμαρχος είναι απόφοιτος του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, με σπουδές ως Ναυπηγός – Μηχανολόγος Μηχανικός, με βιογραφικό εργασίας ως ερευνητής Μηχανικός στο Πανεπιστήμιο Strathclyde του Ηνωμένου Βασιλείου, στο Ελληνικό Κέντρο Θαλάσσιων Ερευνών, στον ιδιωτικό τομέα ως Επιθεωρητής Εμπορικών Πλοίων στον Ελληνικό Νηογνώμονα και τη περίοδο 2007-2008, ως διευθυντής λειτουργίας του λιμένα Πλατυγιαλίου της ΝΑΒΙΠΕ.

Επίσημα ακόμα εκκρεμούν οι σχετικές ανακοινώσεις και οι δικές μας πληροφορίες μιλάνε για απόφαση του Δημάρχου κ. Γιάννη Τριανταφυλλάκη, αλλά και της παράταξης της πλειοψηφίας, σε μία λογική να δοθούν ευκαιρίες σε νέα πρόσωπα της παράταξης να δείξουν την αξία τους, μέσα από παραγωγή έργου και καλύτερης αντιμετώπισης κάποιων προβλημάτων, χωρίς κανένας να περισσεύει και να μην είναι χρήσιμος.

Συνάντηση με τον νέο Αντιδήμαρχο Ξηρομέρου κ. Φίλιππο Σαμαλέκο είχαν οι πρόεδροι της Τ.Κ. Παλαιομάννινας κ. Σπύρος Ζώγας, Τ.Κ. Στρογγυλοβουνίου κ. Δημήτρης Χολέβας και Τ.Κ. Αγραμπέλου κ. Δημήτρης Τάγκας, απ’οπου και η σχετική φωτογραφία.

mytikaspress.blogspot.com

Διαβάστηκε 1367 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.